Още един семеен скандал разтърси ВИП Брадър

Нов скандален обрат разтърси ВИП Брадър из основи.

След диктатурата, Големият брат реши да наложи демокрация в образцовия дом, но по свои правила, които доста се разминават с демократичните ценности. На съквартирантите във ВИП Брадър ще им бъде вменено, че са получили основното си човешко право – правото на глас, както и че желанията им ще бъдат чути.

Всички под покрива на ВИП Брадър се надяват, че новата седмична мисия, която ще протече под наименованието „Демокрация” ще им даде възможността да определят важни за живота в къщата неща при това чрез анонимно гласуване. За тяхно огромно разочарование обаче, истината ще се окаже много по-различна.

[caption id="attachment_425825" align="alignright" width="300"]Още един семеен скандал разтърси ВИП Брадър Още един семеен скандал разтърси ВИП Брадър[/caption]

Единственият глас, на който ще бъде предадена тежест е този на Албена Вулева. Само нейната воля ще бъде чувана във ВИП Брадър. Разбира се съквартирантите няма да знаят за тайната мисия, възложена от Големия брат на скандалната тв водеща от близкото минало. Забавната по същество игра обаче ще се превърне в нов повод за скандали между Жени Калканджиева и половинката й – Стефан Манов-Тачо.

Дори успехът на мисията няма да успее да сплоти семейство Манови. Нещата помежду им стигнаха толкова далеч, че Жени Калканджиева върна пръстена, който Тачо й подари при повторното си влизане в къщата на ВИП Брадър. Тази вечер ще стане ясно каква е причината за това, както и за решението й да напусне общото им легло. Освен това тази вечер ще бъдат проведени поредните номинации „очи в очи”. Всеки един от участниците във ВИП Брадър ще се изправи пред останалите съквартиранти, за да каже в прав текст за кого отива негативния му вот. Тези номинации ще покажат ясно дали съквартирантите, които говорят зад гърба на останалите ще имат смелостта да се изправят и да кажат истината в очите. Преди номинациите, зрителите на риалити формата ще имат възможността да наблюдават челния сблъсък на съквартирантите с най-големите им фобии, пише pik.bg.