Тачо със сладко отмъщение за Зорница Линдарева

Тачо със сладко отмъщение за Зорница Линдарева
5 (100%) 1 vote

Тачо с план за отмъщение на Зорница Линдарева

Тачо е твърдо решен да си отмъсти на Зорница Линдарева. Съпругът на Евгения Калканджиева има план за действие, който следва стриктно, откакто влезе отново в Къщата. Тачо беше изгонен от продуцентите на предаването, заради шамара, който удари на скандалната Зорница Линдарева.

Въпреки, че преди да влезе този път в Къщата той е подписал декларация, че няма да посяга на Зорница Линдарева, минути преди да прекрачи прага на резиденцията за втори път, той сподели, че отново би ударил моделката, ако тя си позволи да коментира сина му или да го предизвика по някакъв начин.

Още с влизането си в Къщата Тачо удари първия душевен шамар на Зорница Линдарева, подарявайки пръстена на съпругата си Евгения Калканджиева. Тачо е убеден, че отношението му към Калканджиева ще срине психически Зорница Линдарева.

Тачо

Тачо е твърдо решен да си отмъсти на Зорница Линдарева

Освен, че той показва по всякакъв начин, че съжалява за случилото се и модната шефката е единствената жена за него, Тачо демонстрира пълно безразличие към бившата си и се държи с нея, сякаш тя не съществува, пише Хот арена.

Съпругът на Калканджиева е убеден, че по този начин Зорница Линдарева ще рухне психически и няма да издържи на напрежението, след което сама ще изяви желание да напусне формата.

Както вече стана ясно, психолози, наблюдаващи Зорница Линдарева, откакто е във ВИП Брадър  са категорични, че тя страда от психическо разстройство и това е причината постоянно да се самоизтъква. Постоянното самоизтъкване на моделката никак не й помога, напротив то предизвиква единствено подигравките от страна на съквартирантите към нея.

Определено Тачо успява да постигне целта си. Вчера Зорница Линдарева потърси близост с него, заявявайки, че е на ръба и се чувства много самотна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар