Вечната война между Лили Иванова и Йорданка Христова отново се разрази

Остри реплики си отправиха една към друга Лили Иванова и Йорданка Христова, които доскоро спазваха примирието помежду си. „За 2 часа взимам три пъти повече пари, вместо да се излагам като Данчето в това предаване за много по-малък хонорар. Гледам я, разбира се, но не се радвам на това, което виждам” – това е споделила естрадната ни прима Лили Иванова пред леля Диди, домашната помошница, която от години се грижи за нейния комфорт вкъщи. Повод за предстоящата нова война между двете най-добри певици от близкото минало стана концертът, който Лили Иванова ще изнесе н 6 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за него свършиха отдавна, пуснатите допълнително за правостоящи зрители – също. А хонорарът, който ще вземе певицата, надхвърля 150 хил. лв.

[caption id="attachment_425793" align="alignleft" width="300"]Вечните съпернички за титлата БГ певица №1 Лили Иванова и Йорданка Христова Вечните съпернички за титлата БГ певица №1 Лили Иванова и Йорданка Христова[/caption]

„Права е, че само за два часа ще вземе много повече пари от Йорданка Христова. Лили Иванова никога не би участвала в подобен род шоу като ВИП Брадър, защото е жена от класа. И сега за концерта всичко си движи сама, плаща на участници, за зала, всичко... Единствено, доколкото знам, й помага хранителна верига магазини като спонсор, но само толкова” – обяснява леля Диди. Вещи в занаята твърдят, че за участието си във „ВИП Брадър”, където влезе преди месец, Йорданка Христова ще вземе 100 хил. лв. Това е по-малко от парите, които вечната й конкурентка Лили Иванова ще спечели само за два часа. Йорданка Христова също взе участие в словесния двубой. „За много неща й се възхищавам, но и за много я съжалявам. Да, тя има успешна кариера, продължава да пее, но не й завиждам на самотата. Твърди, че има много приятели, но за мен това не е така. Около нея се навъртат само лицемери и използвачи” – коментира Данчето. След като думите й стигнаха до естрадната прима, тя скочи като ужилена. „Не те ли е срам да ме одумваш като селска клюкарка. Не подозирах, че нивото ти е толкова ниско и че си паднала толкова надолу. Мислех, че в теб има класа, но си била обикновена махленка” – захапа я Лили Иванова.