Радина Кърджилова се превивала от болка

Актрисата Радина Кърджилова е приета в болница след нанесен й жесток побой.

Извършителят на злодеянието е изгората й Деян Донков, твърдят булевардни издания. Бруталните отношения между Радина Кърджилова и Деян Донков са обществена тайна. Въпреки това актьорската двойка отрича категорично за побоите. През последните няколко месеца Радина Кърджилова и Деян Донков сякаш бяха намерили баланса помежду си и жестоките изблици на насилие бяха стихнали. Изглежда, че старите навици на актьора отново са се възродили. Все още не е ясно какво е провокирало Деян Донков, че да пребие така жестоко приятелката си с шутове и плесници.

[caption id="attachment_425800" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова се превивала от болка Радина Кърджилова се превивала от болка[/caption]

„Слава” отбелязва, че актьорът докарал изгората си до безпомощно състояние след боя. Дори се наложило Радина Кърджилова да отиде по спешност в частна столична клиника, колкото и да не й се искало да се разгласява за инцидента. Медици твърдят, че когато я приели, актрисата се превивала от болка. След извършения преглед, лекарите се усъмнили, че има спукано ребро и я изпратили на рентген.

Преди известно време Радина Кърджилова и Деян Донков успяха да опънат до краен предел нервите на персонала в тузарски хотел в Айвалъка, Турция. След като през целия летен сезон звездната двойка разпуска с приятели, решили да се усамотят в тузарския хотел, за да освежат връзката си. Запознати обаче посочват, че почивката на база „all inclusive” не се отразила никак добре на актьорите, които са всеизвестни любители на чашката. За капак на всичко за ужас на персонала и останалите гости на хотела, Радина Кърджилова и Деян Донков се наливали със спиртните напитки още от рано сутринта, а в ранния следобед буквално припадали на плажа или под някой от чадърите на хотелския басейн. Доволно подкрепени с алкохолни коктейли, вино и узо, с които се наливали по цял ден, в по-късните часове на нощта напрежението помежду им ескалирало и гостите на хотела останали втрещени от агресивното им поведение, пише pik.bg.