Елен Колева влиза в бизнеса на Росен Чолов

Елен Колева влиза в бизнеса на Росен Чолов
5 (100%) 1 vote

Елен Колева в съдружие с Росен Чолов

Елен Колева в ново амплоа. След като актрисата се раздели със Сашо Майонезата и загуби работата си в театъра, тя на практика остана без никакви доходи.

Преди няколко дни Елен Колева е била засечена да вечеря в известен столичен ресторант с неосъдения все още сводник Росен Чолов. След раздялата си с Ирена Милянкова той остана без рекламно лице. Росен Чолов от години е известен като собственика на „онзи каталог“, който се състои от моделки, предлагащи ласки на богати господа.

След като Ирена Милянкова и мафиотът приключиха връзката си той остана без лице, което да организира мероприятията за подбор на кандидатки, желаещи да станат част от каталога му. Ирена Милянкова организираше и водеше кастингите. Сега Росен Чолов търси нейна заместничка.

Елен Колева

Елен Колева прие предложението на Росен Чолата

Скандалният бизнесмен се е спрял на Елен Колева. Това е причината той да я покани на вечеря, научи „Шоу“. По време на вечерята си със скандалната актриса, Росен Чолов направил всичко възможно да я убеди, че тя е най-подходяща да замести Ирена Милянкова.

Росен Чолов споделил с Елен Колева, че е гледал участието й в „Стани богат“ и още тогава бил възхитен от нея. Това, което го привлякло в Елен Колева, е красотата и ума й. Росен Чолов останал възхитен от играта на красавицата в „Стани богат“.

Той е категоричен, че чистотата и невинността, които излъчва Елен Колева, я правят най-подходящия кандидат за водещ на кастингите .

Според запознати актрисата е приела предложението на Росен Чолата и двамата вече ще работят заедно. Галантният бизнесмен успял да убеди Елен Колева. На практика тя няма друг избор, тъй като след раздялата си с Майонезата загуби остана без никакви доходи. Напомняме ви, че именно бившият на Елен Колева стана причината да я изгонят от театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар