Мартин Карбовски със скандално признание

Мартин Карбовски със скандално признание
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовски разкри причината за слизането му от ефир

Мартин Карбовски разкри причината за разлъката си с ТВ7. Въпреки, че продуцентите на медията обявиха, че той се завръща в ефир, тази неделя изненадващо той не се появи в ефир. Емил Кошлуков прехвърли топката на ръководството, заявявайки, че все още текат преговори между него и Мартин Карбовски и предстои договаряне на финансовите параметри.

Близо два месеца Мартин Карбовски и частната медия си играят на криеница. Появиха се противоречиви слухове не само за бъдещето на предаването на Мартин Карбовски, но и за много други продукции на частната медия. В началото на този месец журналистът заяви в ефира на ТВ7 пред заместника си Косьо Филипов, че той вече няма да е водещ на предаването си. На въпроса предстоят ли промени, Мартин Карбовски отвърна, че единственото, което е важно, че ще се опитат да оцелеят.

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски предаден от Емил Кошлуков

Също толкова неясно журналистът сподели и плановете си. Той заяви, че вероятно ще се оттегли за малко от ефир, тъй като ще се заеме с друг проект. Мартин Карбовски прекара цяло лято в размисъл дали да продължи съвместната си работа с ТВ7. Журналистът прекара голяма част от летните месеци в чужбина. В началото на новия телевизионен сезон той заяви, че не е сигурен дали иска да се занимава с журналистика. Мартин Карбовски загатна, че работи по проект, който има за цел да накара българските политици най-после да започнат да работят.

Преди седмици от ТВ7 обявиха, че все пак Мартин Карбовски ще продължи да води предаването си, а Косьо Филипов ще бъде преместен в сутрешния блок.

От екипа на Мартин Карбовски заявиха, че са били жестоко предадени от Емил Кошлуков. Журналистът разкри, че е приел всички условия на Кошлуков, но той твърдял, че не може да плаща редовно продукциите му заради запора на синдика. Оказа се, че синдикът няма отношение към това, а Мартин Карбовски е бил излъган от Емил Кошлуков, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар