Сагата между Радина Кърджилова и Деян Донков продължава с пълна сила

Гласувайте за статията

Поредната драма за Радина Кърджилова

Въпреки, че напоследък Деян Донков се беше кротнал и скандалите между него и Радина Кърджилова бяха стихнали, драмата между тях продължава с пълна сила. В изблик на гняв актьорът с буен нрав пребил жестоко крехката Радина Кърджилова.

Досега младата актриса категорично отричаше за побоите, които нейният любим й нанася, този път случилото се не остана скрито. След побоя Радина Кърджилова е потърсила медицинска помощ. Младата дама е потърсила помощ в спешния център на частна клиника в столицата. След прегледа лекарите установили, че Радина Кърджилова е със счупено ребро. Актрисата е била изпратена на ренген, след което е била освободена за домашно лечение.

Все още не е ясно какво е провокирало Деян Донков да  нанесе зверски побой на любимата си. Драмата се разиграла преди две седмици, когато актрисата постъпила в спешния център на известна частна клиника, научи „Слава“.

Радина Кърджилова

Деян Донков отново преби Радина Кърджилова

За щастие, въпреки зверския побой Радина Кърджилова се е разминала само с няколко сини и травма на реброто. Преди време тръгна слух, че младата актриса е бременна от приятеля си. Веднага след това се появиха слухове, че родителите на Радина Кърджилова са неотлъчно до нея, тъй като се страхуват Деян Донков да не й посегне.

Досега младата актриса категорично отричаше слуховете, че партньорът й често й посяга. Двамата дори разиграха сценка в предаването на Карбовски, с която се опитаха да опровергаят слуховете за скандалните им отношения. Радина Кърджилова се появи в ефир с насинено лице. Малко след нея в студиото влезе и Деян Донков, който се приближи до нея и започна да трие синините по лицето й, които се оказаха просто грим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар