Къде изчезна Слави Трифонов?

Къде изчезна Слави Трифонов?
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов отсъства цяла седмица от шоуто си

Слави Трифонов отново изчезна. Шоуменът не се е появявал на работното си място вече цяла седмица. „Шоу“ разкри причината за отсъствието на Дългия. Той е бил засечен с човек, от който е потърсил помощ в борбата с несгодите в личния си живот. Душевни терзания измъчват Слави Трифонов. Това е причината за отсъствието му от ефир, пише БЛИЦ.

Каква ли е причината за депресивното състояние на Дългия, можем само да гадаем. Преди дни тръгна слух, че той и дългогодишната му приятелка Мартина са сложили край на връзката си. Една от версиите за раздялата им беше, че търпението на кръшната балерина се е изчерпало. Според мълвата Слави Трифонов разочаровал Мартина с нежеланието си връзката им да прерасне в нещо по-сериозно и двамата да създадат семейство.

Слави Трифонов

Слави Трифонов изпадна в депресия

Това разстроило Мартина и станало причината тя да се изнесе от дома на Слави Трифонов. Малко след това се появи друга версия за раздялата на двамата. Според информацията в медиите, двамата са се раздели заради системни изневери от страна на шоумена.

Веднага след раздялата на двамата тръгна слух, че Дългия не е сам и има връзка с певицата Десислава, която е ментор в продуцирания от него формат „Гласът на България“. Според слуховете именно чаровното миньонче стои в основата на раздялата на Слави Трифонов с Мартина.

Оказа се, че това е просто поредният жълт слух. Десислава опроверга тези твърдения и заяви, че тя е с ММА боеца Зарко и любовта им е по-силна от всякога.

Въпреки това раздялата между Слави Трифонов и Мартина вече е факт. Може би причината за разлъката в отношенията им е съвсем друга и заради случилото се, Слави Трифонов е изпаднал в депресия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар