Тайната на Николай Бареков излезе наяве

Тайната на Николай Бареков излезе наяве
5 (100%) 3 votes

Николай Бареков крие това от няколко месеца

Въпреки усилията на Николай Бареков да скрие развода си със своята съпруга Евгения, истината излезе наяве. Преди няколко месеца тръгна слух, че политикът и съпругата му се развеждат. Това се случи веднага след като стана ясно, че Николай Бареков е станал татко за втори път, но майка на детето му не е неговата съпруга, а красавицата Мария Календерска.

Веднага след раждането на малкия Александър тръгна слух, че баща му се развежда с Евгения. Николай Бареков отказа да коментира отношенията си с нея, но не скри факта, че е станал баща за втори път.

Дни след появата на Александър на бял свят, Николай Бареков се е развел със съпругата си. Политикът е направил всичко възможно разводът му да остане в тайна. Бракоразводното дело се е състояло в Брезник, а не в столицата, научи БЛИЦ.

Николай Бареков

Николай Бареков се опита да скрие развода си с Евгения

Денят, в който Николай Бареков и Евгения са разтрогнали брака си, е 30 юли. Разводът е бил по взаимно съгласие.

През 2008 година настоящият евродепутат сключи брак с красивата Евгения. Две години по-късно двамата се врекоха във вечна вярност и пред Бога. Церемонията се състоя в град Пловдив. На гражданския брак на Николай Бареков кумува лично Бойко Борисов. Тогава бившият телевизионер и политикът бяха в много добри отношения.

От любовта на Николай Бареков и бившата му половинка се роди техният син Николай. За съжаление щастието им  не продължи дълго. Само месеци след като сключиха брак, семейство Барекови започна да се разпада.

Въпреки, че Николай Бареков вече е официално разведен, за сега няма индикации за предстояща сватба с майката на втория му син Мария Календерска. В предвид факта, че Николай Бареков се опита да запази в тайна развода си, нищо чудно да планира тайна сватба с красивата Мария.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тайната на Николай Бареков излезе наяве”

  1. Албена Мирчева

    окт. 23. 2014

    Извинете, защо не пише под статиите кой е автор? Така поне ще знаем името на поредния неграмотник.

Добавете коментар