Георги Рогачев издъхна в болницата

Георги Рогачев издъхна в болницата
5 (100%) 1 vote

Георги Рогачев не успя да излезе от комата

58-годишният Георги Рогачев е издъхнал в болницата.

Припомняме, че бизнесменът бе зверски пребит от група роми, след което изпадна в кома и бе приет в болница.
Георги Рогачев, който е собственик на бензиностанцията в карловското село Розино бе пребит на 14 септември, след което бе приет за лечение в болница „Св. Георги” в Пловдив.

Няколко дни след инцидента (на 27 септември) група рокери направиха показно шествие в селото, а полицейските власти охраняваха ромската махала.

Георги Рогачев не успя да излезе от комата

Георги Рогачев не успя да излезе от комата

Засиленото полицейско присъствие предотврати ексцесиите.
Ромската група, пребила Георги Рогачев е била водена от 46-годишния Н.И. и 34-годишния И.С. Срещу двамата е образувано досъдебно производство. Те са задържани с полицейска заповед за неотклонение.
Очаква се след смъртта на бизнесмена, по-малкият му брат, известен като Кольо Рогача да организира вендета срещу ромското малцинство в Розино.
Запознати посочват, че Кольо Рогача, е с криминално минало.
Дъщерята на Георги Рогачев е категорична, че покойният й баща не е бил убиец. Тя твърди, че до инцидента се стигнало след като ромите заредили гориво на бензиностанцията и не си платили сметката.

Първоначално Георги Рогачев се опитал да избегне конфликта, изпращайки ромите да си ходят и да платят на следващия ден. Вместо това обаче пиян ром опрял лопата във врата му и го заплашил. Тогава Рогачев взел пушката и произвел изстрел във въздуха в резултат, на което бил пребит от ромите.
Дъщерята на Георги Рогачев разкрива, че враждата между баща й и ромите започнала заради стадо овце, което било държано в близост до бензиностанцията и се разнасяла ужасна воня.
Поради тази причина бизнесменът Георги Рогачев е подал пет жалби в полицейското управление.
В скандала е замесен и кметът на Розино, който издал на ромите името на жалбоподателя Георги Рогачев.

Семейството на зверски пребития бизнесмен е категорично, че няма да остави нещата така. Те искат справедлив процес, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Георги Рогачев издъхна в болницата”

 1. Angelina Mednikarova

  окт. 22. 2014

  ВЪРНЕТЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!!!!!!!!!!!! НЯМА ДА ГИ ВКАРВАТЕ В ЗАТВОРА И ДА ЛЕЖАТ, НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПРИСЪДА, А ЛЕЖАНЕ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА НА ГЪРБА НА НАРОДА!!!!!!!!!!!!!!ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА УБИЙСТВАТА И БЕЗЧИНСТВАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ !!!!!!!!!!!!!!

 2. Димитър Арабаджиев

  окт. 22. 2014

  Къде остава Конституцията? Частната собственост е неприкосновена. Човека си е защитавал бензиностанцията и бизнеса. Трябвало е да стреля на месо….

 3. Димитър Арабаджиев

  окт. 22. 2014

  Къде остава Конституцията? Частната собственост е неприкосновена. Човека си е защитавал бензиностанцията и бизнеса. Трябвало е да стреля на месо….

Добавете коментар