Красимира Иванова взриви ефира

Гласувайте за статията

Красимира Иванова разби реформаторите

Красимира Иванова взриви ефира на бТВ. Тя заяви, че правителство трябва да се състави, но не и да се създаде такова на всяка цена. Според нея най-важно е бъдещото правителство да бъде на принципна основа.

Роднината на Бойко Борисов коментира и решението му да не участва в консултациите с всяка една партия за съставяне на правителството. Тя заяви, че брат й взел разумно решение, тъй като екипът, на които в поверил тази задачаима достатъчно опит, за да се справи с нея.

Според Красимира Иванова е важно да се изслушат по-нисшестоящите, а не само лидерите. Тя допълни, че лично тя би искала да чуе идеите на по-нисшестоящите, тъй като понякога от тях могат да се вземат по-мъдри решения, отколкото на лидерско ниво.

Красимира Иванова

Красимира Иванова взриви ефира

Д-р Красимира Иванова коментира и явяването си на конкурса за директор на „Шейново“. Тя заяви, че ситуацията, в която е попаднала, кандидатствайки за тази длъжност, е смехотворна. Сестрата на Бойко Борисов каза, че за назначаването на д-р Велев за директор на болницата е имало специална процедура и той е бил избран, въпреки, че е собственик на ООД, което го поставя в ситуация на конфликт на интереси.

Попитана дали ще стане министър на здравеопазването в следващия кабинет, тя отговори, че дори през ум не й минавала подобна идея. Красимира Иванова заяви, че към този пост се е устремил Петър Москов, чиято амбиция често граничи с агресия.

Родственицата на Бойко Борисов допълни,ч е именно Петър Москов я обвини в конфликт на интереси, когато кандидатства за директор на „Шейново“. Тя заяви, че именно реформаторите не подкрепяха и брат й, но сега си промениха мнението. Тя посъветва реформаторите да бъдат по-сдържани и да не стигат до крайности.

Красимира Иванов посъветва брат си бъде по-мнителен и да не се доверява лесно на хората, тъй като много от близките му вече му забиха нож в гърба, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар