Асен Бербатов е бил зарязан от жена си, която го накисна в бизнеса с дрогаЖената на Асен Бербатов го остави заради авери на застреляния си любовник

Асен Бербатов беше зарязан от жена си. Братът на Димитър Бербатов е преследван от редица злополучия в живота си и след като беше спипан с наркотици, за които ще бъде съден, малкият Бербатов остана и без съпруга. Димитричка вече се е уредила с работа в Испания и в най-скоро време ще замине за иберийския полуостров, за да работи в местна туристическа фирма.

[caption id="attachment_425748" align="alignright" width="300"]Асен Бербатов и жена му Асен Бербатов и жена му[/caption]

Мима Улавата, както е по-известна жената на Асен Бербатов в Асеновград, вече си гласи багажа и грам не се трогва, че зарязва мъжа си и детето им, коментират благоевградчани. Още повече, че именно тя стои в основата на проблемите на Асен със служителите на закона заради наркотиците. В бизнеса с които го забърка самата тя.

Любопитното е, че фирмата, за която ще работи Димитричка, е собственост на бизнесмени, които са от кръга на Васил Горчев-Кьоравия, който беше показно разстрелян през 2005 година. И за когото се шушукаше, че е бил любовник на жената на Асен Бербатов. Отношенията между двамата били публична тайна, а Димитричка прекарвала по цели седмици в апартамента на Кьоравия в хотел "Ален мак", пред който той беше убит.

Така съпругата на малкия Бербатов го изоставя в изключително тежък за него момент, когато срещу него са повдигнати две обвинения за продажба на кокаин, предават от hotarena.net. Още през декември 2009 година той беше осъден на първа инстанция на една година условно и глоба от 2 хиляди лева. Именно неприятностите, в които жена му го забърка, настроиха цялото семейство Бербатови срещу нея.

Появиха се дори слухове, че футболната звезда Димитър се е намесил, за да раздели брат си и съпругата му.