Ето тайната на перфектната фигура на Есил Дюран!

Есил Дюран вече е луднала по нова мода. Певицата, която от години се подлага на изтощителни диети вече е залитнала и по биологичните храни. Тя не слагала нищо в кошницата си, а в хладилника й не се намирали продукти, на които да няма етикет „био”. Био храните не са напълно лишени от наличието на химични вещества, твърдят вещи в селскостопанското производство.

За никого не е тайна, че и те като останалите са третирани с химикали, но цената им е доста по-висока от тези на обикновените храни. Разликата е, че за последните със сигурност се знае, че са обработвани с химични вещества.

[caption id="attachment_425739" align="alignright" width="225"]Есил Дюран Това е тайната на Есил Дюран[/caption]

Най-стресиран от новата мания на половинката си бил съпруга на певицата. Той не се тормозел толкова от по-високия харч за биохраните, а от това, че заедно с Есил Дюран трябвало да хрупа треви.

Предишната мания също втрещила благоверния й, когото изпълнителката Есил Дюран обича да се въвлича в храненето си. И разбира се, като най-близкия й човек двамата да се отдават на удоволствието от правилното хранене. Преди време Есил Дюран си паднала по предишната мода в храненето – разделното. Много скоро обаче то й омръзнало и тя залитнала по модата, привнесена от холивудската легенда Анджелина Джоли - суровоядството. При тази мания около седемдесет на сто от яденето се приема в натуралния му вид, без термична обработка.

При тази диета на Есил Дюран до обяд се пият само чайове, сокове и се приемат ядки. Номерът е, че те трябва предварително да бъдат накиснати няколко часа от предната вечер, за да се усвоят пълноценно хранителните им вещества.

По този начин те покълват и стават по-вкусни, както и по-полезни за организма. Според специалистите суровата храна има и друг безспорен ефект, който блазни жените – оказва невероятен ефект върху визията. Приемането на несготвена храна засилва красота отвътре навън. Суровоядството пъди надалеч старостта и с всеки изминал ден вие ще се подмладявате и разкрасявате твърдят спецовете в храненето. А Есил Дюран е убедена в това.