Бориса заяви, че не е взела и стотинка от Андрей! Дали?!

Бориса Тютюнджиева е решила да си вземе изпитите и да се накичи с дипломата на висшистка. На нея й остават още три изпита в Американския университет в Благоевград, където следва и затова здраво е залегнала над учебниците.

Манекенката Бориса, която стана гадже на продуцента Андрей Арнаудов и обиколи света с него, след участието си в едно от неговите проекти „Къртицата” заяви, че засега семейство и деца са на заден план. Приоритетите й в момента били образованието и и бизнеса, който развива със своя модна линия обувки.  Тя действа и в насока собствена ниша в модерното облекло и аксесоари.

[caption id="attachment_425733" align="alignright" width="225"]Бориса Бориса Тютюнджиева убеждава всички, че не се е докоснала до парите на Андрей[/caption]

На твърдението, че получава здрави финансови инжекции от гаджето си Андрей, за да стартира с начинанието си Бориса категорично отрече злонамерените слухове. Красавицата втрещи с признанието, че никога Андрей не е спонсорирал бизнеса й, а пръст в това има единствено Бог, на когото тя разчита за всичко. Манекенката обясни още, че бизнес начинанието й е от две години и тогава тя не е имала нищо общо с опосума. Освен бизнеса, която иска да превърне в печеливш Бориса Тютюнджиева се подготвя за участие в две мащабни рекламни фотосесии.

Бориса Тютюнджиева не е първата,която се пробва в света на модата. Много звезди от родния хайлайф са насочили част от усилията си натам. Поп фолк дивата Галена също прави успешни опити и създава собствена модна линия дрехи, като бизнеса й набира скорост. Не с такъв успех може да се похвали колежката й Андреа.

Но пък половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев,която е упорита и целенасочена, също с успех действа в създаването на своя модна линия уникални бижута. Успешна в света на модата е и моделката Весела Тонева. Брачната половинка на футболиста Елин Топузаков доказа, че разбира от мода и не се страхува да експериментира.