Албена Вулева няма нищо общо с твърденията на Недик пред Венета!

Албена Вулева три пъти отказала да мине под венчило с приятеля си Недик. Фитнес инструкторът, с който устата водеща на бившия таблоид по телевизия „Скат” „Скандално жълто” живя под един покрив седем години и искаше да направи своя законна половинка, бил огорчен от отказа й.

Дори и в Къщата на ВИП Брадър, където в момента е Албена Вулева тя отново каза, че това е истина и тя не мечтае като всяка жена за бяла рокля и да друса дечица.

Блондинката, която вече е прехвърлил 30-те години не иска да се обвърже сериозно, да свие брачно гнездо и да създаде наследници.

[caption id="attachment_425718" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева не обича вече гаджето си, колкото и да го крие[/caption]

Категоричният й отказ и то на няколко пъти напълно отблъснал приятеля й от нея. Той споделил, че е направил и невъзможното да се ожени за Албена, но тя отхвърлила всякакви негови идеи и мераци за семейство.

Фитнес маниака Недик обаче твърди, че все още е лудо влюбен в скандалната екс водеща. Той открил в лицето на Албена Вулева една интелигентна жена, която обича професията си и знае какво иска от живота си. Недик признава, че той е бил и продължава да е влюбен в Албена, но явно това не е достатъчно, щом тя е отхвърлила предложението му за брак и то цели три пъти.

Според упоритата мълва обаче причината за това е, че Албена Вулева от две години е в компанията на Светослава Петкова. Последната е защитничка на правата на различните и двете са в особено топли отношения, неразделни по партита и светски събития. Връзката им е от две години и ако Надик е знаел за това едва ли ще толкова добре разположен към Албена, съскат злите езици. Според друга гореща клюка пред три години пък Мадам „Сигнално жълто” е била в опасна близост със сестрата на миската Ивайла Бакалова – Божидара.

Припомняме, че в една от игрите на ВИП Брадър с кубчета, Албена Вулева взе едно с надпис „гей”. Тогава звездите разкриваха най-тъмните си тайни чрез мисията. Но явно смелостта на достигна на Албена Вулева и тя после отрече да има падалка по собствения си пол, като заяви, че е взела кубчето, защото никой друг не го е искал.