Николай Бареков направи разтърсващи разкрития

Николай Бареков направи разтърсващи разкрития
5 (100%) 2 votes

Николай Бареков определи задаващото се правителство като „социалистическо-ченгесарски тюрлюгювеч”

Председателят на ББЦ Николай Бареков направи разтърсващи разкрития.

Той твърди, че се задава изключително лош сценарий за България, а агентите Гоце и Костов, които са свързани с КТБ се готвят да вкарат банкера Цветан Василев в нечистоплътна коалиция.
Николай Бареков посочва, че бъдещото правителство на страната ще бъде изградено на базата на изключително лош сценарий.
Според него се очертава коалиция на желаещите, в която освен победителите от ГЕРБ ще влязат хора, нямащи нищо общо с възгледите им.

Николай Бареков определи задаващото се правителство като „социалистическо-ченгесарски тюрлюгювеч”

Николай Бареков определи задаващото се правителство като „социалистическо-ченгесарски тюрлюгювеч”

От Страсбург, където ще вземе участие в обсъждането на бюджета на Европарламента, Николай Бареков заяви категорично, че съществуват три потока желаещи „партийки”, които ще направят опит да се присламчат към ГЕРБ.
Политикът определи преговорите за съставяне на ново правителство като кастинг за танцьорки на пилон.
Според Николай Бареков тези преговори ще приключат като тюрлюгювеч, в който участие ще вземат бивши агенти на Държавна сигурност като Гоце; ментори, участници в тройната коалиция, предвождана отново от Георги Първанов, Кунева и Ивайло Калфин и разбира се не на последно място – останките на Иван Костов, който така и не пое вината си за кражбите, извършени по времето на българската приватизация и който към днешна дата очевидно е платен лобист на КТБ

Николай Бареков е категоричен, че подобна коалиция не може да бъде принципна, тъй като в нея има сбирщина от ляво и от дясно.
Новоизлюпеният политик, който успя да влезе с летящ старт в редиците на 43-то Народно събрание посъветва БСП да не ходят на втори кръг преговори с ГЕРБ, за да избегнат унижението.
Николай Бареков помоли колегите си от ББЦ да не влизат в преговори.
Той е на мнение, че България има крещяща нужда от конструктивна опозиция, а националистическата партия на Волен Сидеров не може да бъде такава.
В заключение Николай Бареков посочи, че основната мисия на ББЦ е да бъде една истинска проевропейска опозиция с консервативна и дясна насоченост, която ще има силите да се противопостави на „социалистическо-ченгесарския тюрлюгювеч”, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков направи разтърсващи разкрития”

  1. Nikolay Petrov

    окт. 21. 2014

    Капута сме го виждали като чалгар за разлика от другите.Половин живот ще дам да видя и кюфтето НН на пилон…

Добавете коментар