Нова версия за трагедията с Валя от Бургас

Нова версия за трагедията с Валя от Бургас
5 (100%) 1 vote

Почернените роднини на Валя от Бургас не вярват на разследващите

Шест месеца след трагичната смърт на Валя от Бургас, блзиките й не намират покой. Те отказват да приемат твърдението на разследващите, че младата жена се е самоубила. Майката на загиналата бургазлийката Пенка Иванова е убедена, че дъщетя й не е отнела сама живота си. Според нея, мъж стои зад трагедията с дъщеря й. Пенка Иванова е убедена, че вечерта, в която Валя от Бургас изчезна, е имала среща с тайнствения господин.

Вероятно става въпрос за любовен триъгълник. „Всеки ден“ научи, че братът на Валентина е знаел за връзките й, но въпреки това никога не се бъркал в личния живот на сестра си. Той е изпаднал в депресия след изчезването на Валя и все още не може да приеме мисълта, че нея я няма.

Точно до гроба на Валя от Бургас е погребан и баща й. Почерненият родител не прие загубата на детето си и сложи край на живота си.

 Валя от Бургас

Валя от Бургас е била убита от тайнствен мъж, според близките й

След разговори с приятелки на Валя от Бургас, майка й е променила показанията си пред разследващите. Но въпреки това разследването не се подновява. Пенка Иванова е убедена, че разследващите крият убиеца на дъщеря й. Според нея в тази история е замесена високопоставена личност. Роднини на Валя от Бургас предполагат, че тя е имала връзка с висшестоящ служител в системата на МВР. Те са убедени, че това е причината разследващите да прекратят случая.

Роднини на Валя от Бургас предполагат, че разследващите умишлено прикриват убиеца на младата жена. Няколко пъти е разпитан зъболекарят, при който тя е работила, както и нейният приятел Валентин, който поискал от разследващите да види разпечатката с телефонни разговори на Валя.

Валентин получил отговор от разследващите, че във фаталната нощ на телефонния номер на Валя от Бургас няма регистрирани нито входящи, нито изходящи обаждания. Според него това не отговаря на истината.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар