Какво е общото между Тачо и Жоро Илиев?

Какво е общото между Тачо и Жоро Илиев?
3.5 (70%) 2 votes

Неслучайно Евгения Калканджиева избрала Тачо за свой съпруг

Евгения Калканджиева прощава всичко на Тачо, дори и изневерите му. Въпреки, че неверният й съпруг не носи нито стотинка вкъщи, Калканджиева му прощава всичко. Разбира се, за всичко това си има причина. Неслучайно миската, която е имала връзка с най-влиятелните фигури на ъндърграунда у нас, е избрала Тачо за свой съпруг.

Запознати с личния живот на Калканджиева разкриха, че тя е избрала Тачо за свой съпруг заради визуалната му прилика с Жоро Илиев. От обкръжението на миската разкриха, че голяма й любов е покойният шеф на ВИС- 2. Калканджиева открила много обши черти между него и Тачо и от момента, в който тя се е запознала с него проектира чувствата си Главния върху него.

Тачо

Калканджиева вижда Жоро Илиев в лицето на Тачо

Евгения Калканджиева се запознала с Жоро Илиев, когато била на 17 години. По това време те вече е изградила име в модните среди и е известна. Моделката се влюбва от пръв поглед в него и започва връзка с него. По това време в живота й се появяват и Маргините. Обърканата Жени Калканджиева решава да напусне България за определен период от време, докато си изясни чувствата към Жоро Илиев и Маргините.

Калканджиева прекарва няколко години в Италия, след което отново се завръща в родината. През това време любимият й Жоро Илиев вече е създал семейство с Мая и отношенията му с Евгения Калканджиева приключват. Въпреки това и до ден днешен той остава голямата й любов, пише Всеки ден.

Заради приликата на Тачо с Жоро Илиев, Калканджиева решава да свърже живота си с него. В лицето на съпруга си вижда своята голяма любов, която за съжаление е невъзможна.

Голямата любов на Евгения Калканджиева към Жоро Илиев е причината тя да кръсти сина си на него. Въпреки, че съпругата на Тачо се оправдава, че наследникът й е кръстен на баща й, истината е друга.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар