Божана Филипова добре си е преценила нещата, банкерът е фрашкан с париБожана Филипова заби финансиста на злополучната КТБ

Божана Филипова се уреди с половинка от сой. Синоптичката на ТВ7 успяла да оплете в мрежите си финансиста на печално известната банка КТБ. Който, според добре осведомени източници, буквално е фрашкан с пари.

[caption id="attachment_425681" align="alignright" width="300"]Божана Филипова Божана Филипова[/caption]

Божана Филипова срещнала новия си избраник в коридорите на медията, където той имал участие. Красивата синоптичка никак не си губила времето, а набързо го омаяла, въпреки, че омъжена за колегата си Косьо Филипов, научиха от hotarena.net.

Той обаче не можел да се мери със състоянието на богаташа, който дори нямал 40 години и все още бил ерген, издават запознати с аферата. Двамата са заедно от месец август насам и дори не си правят труда да крият връзката си, поне от благоприличие.

Синоптичката не спирала да се фука пред приятелките си, че най-накрая е ударила шестица от тотото и е намерила мъжа-мечта. За съпруга си Божана Филипова твърди, че отдавна не се обичат като съпрузи, а само и единствено като брат и сестра.

Припомняме ви, че бракът между двамата претърпя много сривове, след като в медийното пространство се появяваха слухове, че Божана изневерява на половинката си. Влюбеният в нея Косьо обаче си затварял очите за всичко, поне до 2008 година, когато съпрузите заживяха поотделно.

В началото на тази година обаче, изненадващо за мнозина, Божана Филипова и Косьо обявиха, че отново искат да дадат шанс на брака си. За съжаление непостоянният нрав на синоптичката не позволи на двамата да загладят отношенията си.