Божана Филипова завъртя главата на банкер от КТБ

Божана Филипова завъртя главата на банкер от КТБ
4.33 (86.67%) 3 votes

Божана Филипова добре си е преценила нещата, банкерът е фрашкан с пари

Божана Филипова заби финансиста на злополучната КТБ

Божана Филипова се уреди с половинка от сой. Синоптичката на ТВ7 успяла да оплете в мрежите си финансиста на печално известната банка КТБ. Който, според добре осведомени източници, буквално е фрашкан с пари.

Божана Филипова

Божана Филипова

Божана Филипова срещнала новия си избраник в коридорите на медията, където той имал участие. Красивата синоптичка никак не си губила времето, а набързо го омаяла, въпреки, че омъжена за колегата си Косьо Филипов, научиха от hotarena.net.

Той обаче не можел да се мери със състоянието на богаташа, който дори нямал 40 години и все още бил ерген, издават запознати с аферата. Двамата са заедно от месец август насам и дори не си правят труда да крият връзката си, поне от благоприличие.

Синоптичката не спирала да се фука пред приятелките си, че най-накрая е ударила шестица от тотото и е намерила мъжа-мечта. За съпруга си Божана Филипова твърди, че отдавна не се обичат като съпрузи, а само и единствено като брат и сестра.

Припомняме ви, че бракът между двамата претърпя много сривове, след като в медийното пространство се появяваха слухове, че Божана изневерява на половинката си. Влюбеният в нея Косьо обаче си затварял очите за всичко, поне до 2008 година, когато съпрузите заживяха поотделно.

В началото на тази година обаче, изненадващо за мнозина, Божана Филипова и Косьо обявиха, че отново искат да дадат шанс на брака си. За съжаление непостоянният нрав на синоптичката не позволи на двамата да загладят отношенията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар