Любовта все пак се разгоря във ВИП Брадър

Любовта във ВИП Брадър най-сетне се разгоря.

Ако ли не друго, то поне така се опитаха да представят ситуацията редакторите на ВИП Брадър. Звездите в къщата не престават да шушукат, че между Ива Екимова и Иво Аръков, са се разпалили горещи чувства. ВИП Брадър излъчи редица кадри, в които зрителите станаха свидетели на гъделичкания, масажи и гушкания между двамата. Ива Екимова отговори недвусмислено на въпроса на Евгени Минчев, който я попита какво би направила, ако види Иво Аръков в бар. Вдовицата на Дими от „Сленг”, бе категорична, че ще го „опатка”.

[caption id="attachment_425677" align="alignright" width="300"]Любовта все пак се разгоря във ВИП Брадър Любовта все пак се разгоря във ВИП Брадър[/caption]

Ива Екимова призна в прав текст пред Кали, че наистина харесва Иво Аръков и дори го е обикнала за кратко време. Със сълзи на очи блондинката заяви, че си дава ясна сметка как изглежда отстрани и подчерта, че от всички мъже истински харесва Иво Аръков и му симпатизира, но пък се е уморила. Тези кадри бяха изгледани от сегашната й половинка Петрозар в студиото при Ники Кънчев. Той се опита да запази самообладание и заяви, че Ива Екимова симпатизира на Иво Аръков, а в същото време го номинира и този факт малко го обърква и не знае какво да мисли. Петрозар бе категоричен, че ако това са откъси, събрани от престоя на Ива под покрива на ВИП Брадър, няма нищо притеснително.

Все пак той заяви, че ще обсъди с Ива тези кадри. Петрозар разкри, че е планирал грандиозна екскурзия за двамата, но не пожела да разкрие повече подробности. В крайна сметка зрителският вот сбъдна мечтата му и Ива Екимова напусна къщата на ВИП Брадър. Това, което камерите на Големия брат показаха след излизането й обаче вероятно трябва да се окаже доста притеснително за Петрозар – Иво Аръков се бе усамотил от глъчката и шума на съквартирантите. Пред Ники Кънчев, Ива Екимова заяви, че е искала да победи, но вероятно това не е нейната игра, допълвайки, че не е имала никаква пиар стратегия, а е била тази, която никой не познава, пише pik.bg.