Зорница Линдарева се забърка в нов скандал

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева лъсна в епицентъра на поредния скандал в Къщата

Зорница Линдарева не издържа и отново се забърка в скандал. Скандалната моделка потърси близост с Тачо. Моделката се опита да спечели съчувствието на бившия си. Въпреки, че само преди дни, след като Тачо се завърна в шоуто, Зорница Линдарева отправи люти заплахи към към, сега тя отново потърси близост с него. Моделката издебна Тачо и изля душата си пред него.

Зорница Линдарева се опита да си изпроси, ако не вниманието, то поне съчувствието на Тачо, който от няколко дни демонстрира безразличие към нея и любов към съпругата си Евгения Калканджиева.

Зорница Линдарева сподели с Тачо, че вече не издържа на напрежението в Къщата. Със сълзи на очи тя сподели с него, че се чувства много зле и самата тя не може да се познае, откакто е в Къщата. Скандалната моделка сподели с Тачо, че самата тя се чуди на поведението си.

Зорница Линдарева

Калканджиева заплаши Зорница Линдарева с бой

Тя дори сподели с бившия си, че самочувствието, което винаги е било гоялма упора за нея, е на път да се изпари. Вместо съчувствието на Тачо, Зорница Линдарева успя да си спечели единствено гнева на Евгения Калканджиева към нея, пише ПИК.

Тачо, който демонстрира безразличие към Зорница Линдарева, веднага сподели със съпругата си за разговора с моделката. Калканджиева избухна и се закани люто на моделка. Бившата миска заплаши Зорница Линдарева с физическа саморазправа, ако не спре да се занимава със съпруга й.

Какво ще се случи между участниците в любовния триъгълник, предстои да разберем довечера. Както вече стана ясно, Тачо е подписал декларация при завръщането си във ВИП Брадър, че ще се въздържа от физическа саморазправа със Зорница Линдарева.

Съпругът на Евгения Калканджиева не веднъж заяви, че не съжалява за шамара, който удари на моделката. Въпреки това, той прие условието, което ВИП Брадър му постави за Зорница Линдарева, за да се завърне в шоуто.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар