Лъсна истината за бизнеса на Цветан Василев

Лъсна истината за бизнеса на Цветан Василев
3 (60%) 2 votes

Цветан Василев притежава десетки хотели в най-известните курорти у нас

Истината за бизнеса на Цветан Василев излезе наяве. Оказа се, че злополучният банкер е собственик на редица хотели, намиращи се в най-апетитните туристически дестинации у нас. Цветан Василев притежава хотели в Свети Константин и Елена, Хисаря, Банско, Пампорово и Тетевен.

Сред най-атрактивните хотели, собственост на злополучния банкер, са „Сана парк ризорт“ и „Сана Спейс“. Първият от тях се намира в черноморския ни курорт Св. Константин и Елена, а вторият в спа курорта Хисаря. Покупката и на двата хотела е финансирана от КТБ, но и за двата няма учредена ипотека в полза на банката. Това на практика означава, че ако Цветан Василев реши да ги продаде на трето лице, то той може да го направи без проблем.

Цветан Василев

Цветан Василев собственик на десетки хотели у нас

Мажоритарният акционер на хотела в Хисаря –  „Корси Маунтийн Рисорт“ АД дължи над 52 милиона евро на поставената под надзора на БНБ банка на Цветан Василев. Дружеството притежава над 90% от акциите на хотела и е длъжник на не само на КТБ, но и на друго дружество, свързано с Цветан Василев, пише ПИК.

Цветан Василев е освободил имотите си от тежести чрез дружеството „Сана Спейс Хотел Хисаря“ АД, което е платило имотите на  „Хелт енд Уелнес“ АДСИЦ. Последното дружество е погасило кредитите към КТБ и по този начин имотите на Цветан Василев са били освободени от тежести.

В момента хотелите на Цветан Василев се ръководят от Валери Димитров, който е един от доверените хора на банкера. Доскоро хотелите са били управлявани лично от Цветан Василев.

Ако банкерът в действителност се интересуваше от КТБ, изниква въпросът защо досега не е направил нищо за спасяването на банката, използвайки хотелите си. Ако Цветан Василев беше загрижен за КТБ, най-малкото, което можеше да направи в случая е да прехвърли хотелите си в полза на банката, която самият той завлече към дъното.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лъсна истината за бизнеса на Цветан Василев”

  1. Marko Markov

    окт. 21. 2014

    Този човек е болен с болен мозък и неадекватен

  2. Angelina Mednikarova

    окт. 22. 2014

    Ех, милият той?! Само тези хотели ли има? Да съберем някой друг лев да му помогнем? Господи, раздай правосъдие на този негодник и на останалите ооколо него замесени в тази АФЕРА !!!!!!!!!!!!!! РАЗДАЙ ПРАВОСЪДИЕ И НА АФЕРИТЕ ЗА ПРЕДИШНИТЕ БАНКИ И НА ТЕЗИ, КОИТО ДОВЕДОХА СТРАНАТА НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАРОДЪТ ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ ТОВА ТВОЕ ПРАВОСЪДИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар