Кристиан Вигенин взриви ефира

Кристиан Вигенин взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Кристиан Вигенин направи скандално признание в ефира на Нова тв

Кристиан Вигенин коментира предложението на ГЕРБ за продължаването на преговорите между партията на Бойко Борисов, БСП, Реформаторския блок и АБВ за съставяне на правителство. Кристиан Вигенин заяви, че решението на ГЕРБ за продължаване на преговорите е било взето вчера. Той допълни, че БСП ще откликне на поканата на ГЕРБ и ще използва тази възможност, за да представи по-детайлно за да представи програмата и приоритетите си.

На въпроса дали БСП ще подкрепи правителство, което е в коалиция с Реформаторския блок, Кристиан Вигенин отговори, че това е труден въпрос и действията на Столетницата в голяма степен зависят от това каква програма ще предложи ГЕРБ.

Кристиан Вигенин

Кристиан Вигенин заяви, че се оказва натиск върху БСП за включването й в коалиция

Той допълни, че очаква ясна програма от ГЕРБ, защото в противен случай, коалиция между тях и партията на Бойко Борисов би била в разрез с вижданията им за нормално управление, пише БЛИЦ.

Кристиан Вигенин заяви, че са готови да подкрепят правителството по важни въпроси, но не и да действат против заложените в програмата си приоритети и цели.

Емил Димитров от АБВ коментира, че не биха подкрепили правителство, които е направило промени, несъответстващи на техните виждания. Той заяви, че участието на Първанов в преговорите доказа, че те са сериозни. Емил Димитров допълни, че има 4 основни различия между тяхната програма и тази на ГЕРБ, но те могат да бъдат дискутирани и евентуално решени, само чрез продължаване на преговорите.

За финал Кристиан Вигенин хвърли бомбата, че има над БСП се оказва натиск за влизането й в коалиция, зависеща както от управлението, така и от опозицията. Кристиан Вигенин добави, че БСП е готова да преговаря, но не и да погази принципите си, подкрепяйки управление, което не гарантира сигурността на държавата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар