Хубавата Валя си направила прическа и маникюр в последния ден от живота си

Нови разтърсващи разкрития за хубавата Валя от Бургас излязоха на бял свят.

Почернената майка на хубавата Валя, чиято смърт разтърси страната разкри подробности от последните мигове на живота й. Жената продължава да твърди, че Валя не се е самоубила, разкривайки, че в последния ден от живота си, си е направила маникюр и прическа. Пенка Иванова твърди, че е научила тези подробности от покойния си вече съпруг. Тя недоумява кой би се погрижил за външния си вид, ако възнамерява да сложи край на живота си. Майката на Валя твърди, че на единствения кадър, на който е била запечатана от камерата в Морската градина, тя наистина е била с изправена коса и обем. От думите й, изречени пред репортер на „24 часа” става ясно, че Валя винаги си правила прическа за работа още от предния ден.

[caption id="attachment_425636" align="alignright" width="300"]Хубавата Валя си направила прическа и маникюр в последния ден от живота си Хубавата Валя си направила прическа и маникюр в последния ден от живота си[/caption]

Резултатите от аутопсията и назначените изследвания сочат, че смъртта на Валя е настъпила в резултат на удавяне и липсват следи от насилие. Разследването по случая бе прекратено, но по молба на Пенка Иванова, то бе възобновено. Тя е категорична, че каквото и да й коства ще стигне до края, за да излезе истината наяве. Майката на Валя е убедена, че смъртта й е настъпила преди водата и според нея има много факти, сочещи, че в случая става въпрос за отвличане и убийство. На този етап обаче няма достатъчно доказателства, които да подкрепят твърденията й.

Почернената жена призова криминалистите, заели се със случая на Валя да открият тези факти и изрази надежда, че след като разследването е било възложено на Криминална полиция, ще се работи по-задълбочено. Жената е бясна поради факта, че на този етап се работи само по версията за самоубийство, като се изтъква, че Валя е имала лабилна психика и е наследствено обременена. Що се отнася до приятеля на Валя – Валентин Георгиев, Пенка Иванова изпитва съмнения, че той се чувства гузен и допълва, че след погребението й е спрял да се обажда, пише pik.bg.