Дарина Павлова упорито се бори с възрастта и се стреми да запази младежкия си видДарина Павлова събра погледите на кинофестивала в Рим

Дарина Павлова не спира да изумява феновете. Вдовицата на Илия Павлов събра погледите на кинофестивала в Рим, където беше част от гостите. "Веселата вдовица", както е известна мадам Мулти в светските среди, събра погледите още с появата си на червения килим. А причината за пореден път се оказа визията й. Дарина Павлова шашардиса всички с доста набъбналото си деколте, което се различаваше доста от вида й преди няколко месеца.

[caption id="attachment_425623" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова сега (вляво) и преди Дарина Павлова сега (вляво) и преди[/caption]

Формите на вдовицата на покойния бос на Мултигруп буквално преливаха от деколтето на роклята й и заплашваха да прелеят от тоалета й и да го спраскат. Това веднага накара гостите на събитието да се съмняват, че Дарина Павлова не е устояла на модата и си е сложила силикон в бюста, само и само да запази сексапила си за по-дълго.

Както знаете, мадам Мулти е добре известна с манията по външния си вид, за който полага неимоверни грижи. Които определено имат ефект, коментират феновете й. На 50 години Дарина Павлова изглежда повече от добре за възрастта си и е трудно човек да й даде истинската й възраст, видяха от hotarena.net. На филмовия фестивал в Рим, вдовицата пристигна придружена от Валерия Марини, което изненада доста от присъстващите.

Както знаете, Павлова има връзка с Джулио Берути, но напоследък се говори, че двамата са разделени. Липсата му редом до българката допълнително подсили тези слухове. Освен Дарина Павлова, на фестивала в Рим присъстваха още холивудските знаменитости Джордж Клуни, Кевин Костнър и Ричард Гиър. Остана въпросът дали мадам Мулти е увеличила бюста си със силикон или просто е напълняла драстично.