Зорница Линдарева ще се окаже голяма лъжкиня!

Супербогатото семейство на Зорница Линдарева може да се окаже блъф. За това намекна майката на самата Зорница, както и бившия й любовник Тачо. Моделката непрекъснато повтаря в Къщата, че са заможни, че имат пари и че имат достатъчно връзки. Но фактите говорят друго. При направената проверка се оказа, че семейството на Зорница Линдарева не е сред заможните, пише HotArena.net.

На втората сватба на сестрата на Зорница тържеството наистина е било пищно и луксозно, но роклята на булката не е струвала повече от стотина лева, разкрива проверката. Ястията, предястията, ресторанта, тортата, украсата, всичко говори за разкош и много пари. Но явно заможния в случая е бил жениха, тъй като родителите, които са от страната на булката са й купили рокля, която не струва повече от стотина лева.  А имотния господин е поел по-голямата част от разноските по тържеството.

[caption id="attachment_425571" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева преувеличава всичко за парите и имиджа си[/caption]

Налага се извода, че щом едно изключително добре материално семейство, както го представя Зорница не може да се изръси за много пищна рокля, значи е бедно.

Мъжът на Жени Калканджиева и бивш любовник на Зорница намекна, че тя няма богато семейство. Родителите й не разполагали с пари. Той с насмешка уточни, че те не са могли да си позволят адвокат заради насилието, което е претърпяла сестра й от първия й съпруг. Тачо дори в прав текст опонира Зорница, която непрекъснато тръби, че родителите й са супер богаташи, но аз знам какво е материалното им състояние, възмутено подчерта Тачо.

Шокиращо признание направи и майката на Зорница- Виолета пред зрителите на Нова телевизия. Тя заяви, че семейството им не е заможно и не разполагат с пари. Това била някакви фикс идея на дъщеря им, която искала да има супер заможна фамилия. Но истината била, че родителите й не разполагали със средства.