Георги Коритаров пред уволнение от бТВ?

Георги Коритаров пред уволнение от бТВ?
5 (100%) 1 vote

Георги Коритаров на път да изхвърчи от медията заради дрязги с колега

Георги Коритаров за пореден път може да бъде изхвърлен от бТВ

Георги Коритаров е на път да бъде уволнен от бТВ. За втори път. Устатият журналист и водещ е изправен пред риска да бъде изгонен от медията, а причината за това са дрязгите с по-младия му колега Светослав Иванов. Коритаров, чиято кариера започна именно от бТВ, води рубрика в предаването на Иванов „120 минути“. „Старата школа“ на Георги Коритаров обаче удряла в земята по рейтинг цялото предаване.

Георги Коритаров

Георги Коритаров

Заради това между двамата журналисти прехвърчали сериозни искри, които се усетиха още в първото издание на „120 минути“. Доказалият се репортер не бил никак съгласен по-младият му колега да има по-голямо поле за изява и съответно да го засенчва. Поради тази причина Георги Коритаров се мъчел всячески да омаловажи качествата на колегата си и съответно и приноса му към предаването.

На всичкото отгоре по-опитният репортер не спирал да излага младия си колега, като изтъквал факти от родния политически живот, с които Иванов не бил наясно, предават от vsekiden.com. Като целта на Коритаров е повече от ясна – да дискредитира колегата си, за да заеме мястото му.
Това му поведение обаче е на път да му изиграе лоша шега, издават хора от екипа на „120 минути“. Шефовете на медията не били никак очаровани от опитите му за интриги. Поради тази причина ръководството на бТВ обмисляло за втори път да свали Георги Коритаров от екран, за да не нагнетява излишно напрежението в телевизията.

Припомняме ви, че през 2003 година журналистът имаше своя половинчасова рубрика, в която канеше за интервю актуални събеседници. В началото на 2004 година обаче предаването му беше свалено от екран, а той обвини бТВ, че са се опитали да му налагат какви гости да кани и какви въпроси да им задава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Георги Коритаров пред уволнение от бТВ?”

 1. Nikolay Petrov

  окт. 20. 2014

  Как сравнявате двамата по знания и интелект?
  тъпунгери пик!

 2. milen

  окт. 21. 2014

  Ами крайно време е този индивид да изчезне от всички медии,не само от бтв.Имам един близък приятел,който успя да си види досието след много години и се оказа че въпросното „корито“ е писало редовно доноси за него,както и за много други.Така че мога да кажа че знам това от първа ръка.

 3. Стойчев

  Дек. 22. 2014

  Възхищение от великолепното предаване на г-н Коритаров.Достойно за пещерната епоха и особенно с антикомунистическато и антируско каканижене заимствувано от стила на Гьобелс от периода 33-45 год.Краят на уважаваното предаване ще е също така триумфално.

Добавете коментар