Искам да забравя миналото, за да продължа напред!

Гласувайте за статията

В миналото аз бях един отчаян човек, който правеше всичко възможно, за да провали живота си

depresiq

Искам да забравя миналото, за да продължа напред!

Имам проблеми с алкохола. В момента не чак толкова много, колкото преди, но все пак достатъчно, за да си давам сметка какво се случва, да ме е срам. Аз съм на 35 години и след един месец имам рожден ден. За първи път от много време насам смятам да го отпразнувам със семейството ми. не съм женен, но имам родители и сестра, която много се грижи за мен.

В миналото проблемите с алкохола ме отдалечиха от тях, но сега съм много амбициран да се поправя. Най-вече заради това, че се появи една жена в моя живот, която искам да задържа. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало докато бях под влияние на алкохола. С нея искам да продължа живота си, като отворя нова страница и започна начисто.

Моята сестра ми помогна в този труден за мен момент. Аз осъзнах, че с алкохола няма да стигна до никъде. осъзнах, че така само се провалям. Тя ме заведе при един специалист, психолог, с когото продължавам да имам сеанси. Много ми е трудно, но се справям. За да се стабилизирам съвсем отказването от алкохола аз взимам капките АЛКОФИТАЛ, които са билков продукт, предизвикващ непоносимост към алкохола. Тези капки ми ги препоръча сестра ми, която е помощник-фармацевт. Тя знае какво е добре за хора като мен. Единствена тя ме разбира, и затова аз й се доверявам.

Капките действат много добре, имам напредък, но откакто започнах да ги взимам и да ходя на терапия са минали само два месеца. Има още много път пред мен и аз съм убеден, че ще го извървя както трябва и до край.

Тинко Димитров от Ямбол

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар