Татяна Дончева взриви ефира

Татяна Дончева взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Татяна Дончева взриви ефира на бТВ

Татяна Дончева направи сензационно разкритие в ефира на бТВ. Тя заяви, че Бойко Борисов вече е сформирал правителството и преговорите, които се водят с всяка една партия, са просто параван. Татяна Дончева недоумява защо всички се притесняват, че все още няма правителство. Тя заяви, че всичко вече е решено и истинските преговори се водят в Банкя, а не в парламента.

Татяна Дончева разкри и какъв ще бъде сценарият от тук нататък. Тя заяви, че очаква всеки момент Бойко Борисов да излезе и да каже, че трите герберки, на които той възложи воденето на преговорите, не са си свършили работата и той поема ситуацията в свои ръце.

Татяна Дончева оприличи процедурата за избор на правителство с тази за избор на държавен служител – всичко е решено предварително, но въпреки това се спазват всички формалности.

Татяна Дончева

Татяна Дончева взриви ефира

Лидерката на „Движение 21“ заяви, че най-нестабилни за участие в коалиция са реформаторите и ако Бойко Борисов иска да управлява, би било по-добре да стои далече от тях. Тя коментира и евентуална коалиция между ГЕРБ и БСП като невъзможна, тъй като Столетницата има много по-малко гласове от тези на на партията на Бойко Борисов.

Татяна Дончева допълни, че примерът на Германия за коалиция между леви и десни, не може да бъде приложен у нас, тъй като дава възможност на едните да натопят другите в случай, че излязат от установената рамка.

Татяна Дончева увери, че до 30 октомври ще има правителство, тъй като новата европейска комисия започва от 1 ноември и тя иска да види стабилни правителства.

Партийната лидерка очаква, че следващото правителство наистина ще работи и ще реши наболелите проблеми. Татяна Дончева заяви, че в момента най-големият проблем за България е казусът КТБ и незабавно трябва да се предприемат действат относно разрешаването му, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар