Нова драма в живота на Руслан Мъйнов

Нова драма в живота на Руслан Мъйнов
5 (100%) 1 vote

Руслан Мъйнов преживява поредната лична драма

Руслан Мъйнов е съсипан след поредния удар,който съдбата му нанесе. Актьорът отново премина в редиците на необвързаните мъже. Последната му връзка претърпя крах. Преди няколко дни той и половинката му, с която имаше връзка цели три години, се разделиха. Комикът залюби известна столична адвокатка, но двамата така и не се показаха заедно. Причината за това е било желанието от страна на юристката да не се разчува за връзката й с Руслан Мъйнов.

Бившата на актьора не искала да пострада реномето й, появявайки се в жълтите хроники и направила всичко възможно да не се разчуе за връзката им. Но може би от самото начало тя не е имала сериозни намерения към Руслан Мъйнов. Тайнствената дама прекратила връзката си с актьора, след като той й предложил да заживеят заедно и да създадат семейство.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов се раздели с приятелката си

Въпреки, че сърцето на Руслан Мъйнов отново е разбито, той има за какво да благодари на бившата си приятелка. Благодарение на нея той промени коренно визията си. Актьорът не само отслабна драстично, но и промени стила си на облича и вместо със раздърпани спортни екипи, той вече се облича с маркови италиански дрехи.

Причината за тази промяна е връзката му с юристката, която е много изискана дама, разкриват запознати. Руслан Мъйнов не искал да излага любимата си и затова решил да отслабен и да промени стила си.

След като успя да смъкне излишните килограми, актьорът сподели, че се чувства много по-добре. Руслан Мъйнов разкри, че откакто е отслабнал не чувства умора и няма проблеми със съня.

Въпреки поредното разочарование, той не губи надежда, че ще срещне подходящата жена. Руслан Мъйнов сподели, че вярва в Бог и е убеден, че рано или късно ще срещне своята половинка, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар