Бориса Тютюнджиева ще подкара „Порше”, ако изпълни ултиматума

Опосумът Андрей Арнаудов постави ултиметум на приятелката си Бориса Тютюнджиева.

В последно време Бориса Тютюнджиева е залегнала здраво над учебниците. Запознати посочват, че само три изпита в американския университет в Благоевград делят Бориса Тютюнджиева от висшето образование. Амбицията на силиконката да се представи добре на изпитите и да завърши висшето си образование била подсилена допълнително от Андрей, който й обещал, че ако завърши, ще кара „Порше”.

[caption id="attachment_425514" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева ще подкара „Порше”, ако изпълни ултиматума Бориса Тютюнджиева ще подкара „Порше”, ако изпълни ултиматума[/caption]

Бориса Тютюнджиева признава, че на този етап приоритет за нея е да си вземе дипломата и да засили кариерата си. Някои издания посочват, че гърлата твърди, че й е твърде рано да мисли за деца. Припомняме, че Бориса Тютюнджиева мечтае да пусне своя линия обувки, както и такава за аксесоари и дрехи. Съвсем скоро й предстоят участия в две големи рекламни кампании, информира „Блясък”. Тя е категорична, че твърденията, че Андрей Арнаудов е човекът, който я подпомага финансово за модния бизнес, са пълна глупост. Бориса Тютюнджиева твърди, че опосумът не й е давал пари, за да развива бизнеса си. Освен това силиконката посочва, че този бизнес не е отскоро (а от две години), за разлика от връзката й с Андрей Арнаудов. Тя посочва, че ако изобщо има някой, който й е помагал да развие бизнеса си, това е Господ.

Странно е, че наскоро Бориса Тютюнджиева отбеляза рождения си ден в компанията на съквартиранта, който бе изгонен пръв от къщата на ВИП Брадър по волята на зрителите – Мартин Мартинов. На 14-ти октомври, силиконката навърши 24 години и по този повод вдигна грандиозно парти в един от столичните клубове. Приятелството помежду им стана ясно по време на един от лайф епизодите, в които Бориса Тютюнджиева бе в студиото, за да защити Мартин. Очевидно двамата с „Мистър България” 2009 са доста близки, предвид е бе сред почетните гости на партито. Не е ясно защо опосумът е лишил моделката от присъствието си навръх рождения й ден, но се предполага, че се е реванширал със скъп подарък, пише pik.bg.