Десислава проговори за отношенията си със Слави Трифонов

Десислава проговори за отношенията си със Слави Трифонов
5 (100%) 2 votes

Десислава коментира мълвата, че тя и Слави Трифонов имат връзка

Десислава, която е жури в „Гласът на България“, открехна завесата на личния си живот. Последната най-актуална клюка около русокосата изпълнителка гласи, че тя има връзка със Слави Трифонов. Както вече стана ясно, шоуменът прекрати връзката си със своята дългогодишна приятелка Мартина. Според мълвата Слави Трифонов зарязал кръшната балерина именно заради чаровното миньонче, с което работи в „Гласът на България“.

Десислава даде интервю за „Уикенд“, в което разкри, че тези твърдения са абсурдни. Тя заяви, че отношенията й със Слави Трифонов освен професионални са и приятелски, но не и интимни. Десислава опроверга и още една от клюките по свой адрес. Десислава припомни, че докато нейната колежка Преслава беше ментор в „Гласът на България“, също се появи подобна информация.Певицата опроверга твърденията, че Слави Трифонов и Преслава са били гаджета.

Десислава

Десислава отрече, че има връзка със Слави Трифонов

Тя заяви, че от три години има връзка с ММА боеца Зарко и въпреки, че медиите постоянно ги разделят, съчинявайки си пикантни истории за тях, двамата никога не са се разделяли. Певицата сподели, че тя и Зарко все още не живеят заедно, но двамата много често пътуват, за да се видят. Любимият на певицата е в Русе и тя често пътува до там.

Десислава сподели, че не е вярно, че синът й Майкъл учи в САЩ и живее там при баща си. Тя заяви, че е поела изцяло грижите за своя наследник. Преди време тръгна слух, че изпълнителката е изпратила отрочето си при баща му, тъй като иска да се посвети изцяло на  Зарко.

Десислава разкри, че е получила покана за участие и в други риалити формати, дори и предложение да води собствено предаване, но въпреки това тя е приела единствено поканата на Слави Трифонов да участва като ментор в „Гласът на България“, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар