Невероятен цирк: Анна Баракова стана за резил

Невероятен цирк: Анна Баракова стана за резил
5 (100%) 5 votes

Анна Баракова продължава да се излага

Отцепничката от партията на Николай Бареков – Анна Баракова разигра истински цирк в предаването на Диана Найденова. С нескрита гордост тя заяви, че е добре позната на хората в своя избирателен район. Анна Баракова заяви, че се радва на уважение от страна на съгражданите си в Пловдив и си е изградила добро име сред тях.

Тв водещата реши да провери достоверността на думите и екипът на предаването й попита пловдивчани какво знаят за Анна Баракова. Повечето от тях дори не бяха чували името й. Някои от тях предположиха, че може би става въпрос за някоя квартална фризьорка от града. По този начин реагираха повечето пловдивчани, когато репортерите на предаването им показаха снимка на Анна Баракова. Те са категорични, че тази дами няма никакви заслуги, с които да бъде запомнена и не е направила нищо за града им.

Анна Баракова

Анна Баракова не спира да се излага

Анна Баракова сподели, че е завършила химия и от 12 години работи като преподавател в училище в града. Проучване на екипа на Нова тв установи, че тя не е известна дори в училището, където преподава и много от колегите й дори не са чували за нея.

Преди няколко дни Николай Бареков излезе с обръщение към Анна Баракова, в което я помоли да напусне парламента и да преустанови медиите изяви, в които си прави реклама на гърба на партията му. Той заяви, че не познава въпросното „момиченце“ и няма представа как тя е попаднала в листите на ББЦ, пише ПИК.

Николай Бареков заяви, че в парламента трябва да влязат хора от партията му, които са отговорни. Той поясни, че да си депутат не означава да се возиш в Мерцедес и да получаваш висока, а да бъдеш отговорен към обществото.  С тези думи лидерът на ББЦ се обърна към Анна Баракова, която преди дни заяви, че напуска партията му, за да стане независим депутат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Невероятен цирк: Анна Баракова стана за резил”

  1. БАЙ ИВАН

    окт. 21. 2014

    Журналистът е човек, който се занимава с събирането и разпространението на информация за обществени явления, тенденции, важни теми и хора
    Журналистът е човек, който подава информация като остава неутрален и оставя читателя сам да преценя кой се излага!

Добавете коментар