Мисията „Диктатор” докара тежка бъбречна криза на Жени Калканджиева

Жени Калканджиева бе поставена на системи в къщата заради тежка криза.

Заради мисията, възложена на Жени Калканджиева и половинката й Тачо от Биг Брадър – „Диктатор”, шестата по красота в света направи тежка бъбречна криза. Специалисти твърдят, че до кризата се стигнало заради притесненията на миската, свързани с мисията. Дори се наложило Жени Калканджиева да бъде поставена на системи, които да успокоят силните й болки. От предаването обаче уточняват, че шестата по красота в света не е напускала къщата, а лекарският екип е отишъл на място. За щастие кризата вече е отшумяла.

[caption id="attachment_425506" align="alignright" width="300"]Мисията „Диктатор” докара тежка бъбречна криза на Жени Калканджиева Мисията „Диктатор” докара тежка бъбречна криза на Жени Калканджиева[/caption]

Припомняме, че Биг Брадър възложи на нея и съпругът й Стефан Манов-Тачо да съберат възможно най-много номинации за изгонване. От успеха на мисията зависи седмичния бюджет в къщата на ВИП Брадър до края на риалити формата. Никой от съквартирантите обаче дори и не подозира, че храната им е заложена на карта и правят всячески опити да саботират Жени Калканджиева и Тачо. Диктаторите претърпяха пълен провал в качеството си на такива, след като съквартирантите се вдигнаха на бунт и се барикадираха с мебели. Биг Брадър съобщи на съквартирантите, че това е най-големият провал в този формат. След това в типичния си стил ги изманипулира, съобщавайки, че мисията на Жени Калканджиева и Тачо вече е приключила. Малко по-късно обаче известната двойка бе привикана в изповедалнята и им бе съобщено, че мисията всъщност продължава.

Мисията диктатор, бе капката, която преля чашата на разделението на съквартирантите. Ролята на подбудител на преврата изигра Камелия Воче. Съквартирантите се измъкнаха от каторгата, след което започнаха бързо да барикадират резиденцията на Жени Калканджиева и Тачо. Зорница Линдарева за пореден път се отцепи от съквартирантите и възропта срещу действията им. След като бе съобщено, че мисията е провалена Зорница Линдарева изрева, че заради стари чанти ще остане без багаж и това предизвика гнева на Камелия Воче, пише pik.bg.