Сензационно разкритие за Жоро Илиев

Сензационно разкритие за Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Сензационен факт от живота на Жоро Илиев излезе наяве

Скандален факт от живота на покойния шеф на ВИС – Жоро Илиев излезе наяве. Въпреки, че вече минаха повече от 10 години от смъртта на боса, битието му продължава да предизвиква обществен интерес. Оказва се, че Жоро Илиев се е появявал във вида, в които са го виждали най-близките му жени, и пред публика.

Причината за скандалното му постъпка е била еуфорията покрай победата на футболния отбор „Локомотив“, който той спонсорира. За скандалната случка разказва участникът от „Сървайвър“Светослав Бърканичков пред вестник „Уикенд“.

Жоро Илиев повел „голо“ хоро е един от известните нощни клубове в Пловдив. Това се случило в паметната нощ, когато отборът му празнувал златния си медал.

 Жоро Илиев

Жоро Илиев полял победата на „Локомотив“ с реки от марков алкохол

Светослав описва Жоро Илиев като мъж на честта, който винаги заставал твърдо зад думата си. Той сподели, че никога няма да забрави преживяванията си с подземния бос. И до днес фенове на отбора продължават да боготворят Жоро Илиев и са издигнали личността му в култ.

Нощта на победата на тима била паметна за целия Пловдив. Футболистите обиколили няколко пъти града с автобус с без покрив, след което Жоро Илиев ги нагостил щедро в известния хотел „Тримонциум, разкри Светослав Бърканичков. За доброто настроение на спортистите се погрижил Слави Трифонов, на когото според мълвата, щедрият Жоро Илиев броил 6-цифрена сума.

След това купонът продължил в известна дискотека в Пловдив. Там екзалтираният Жоро Илиев захвърлил не само задръжките, но и дрехите си на дансинга. За да не го обидят, примера му последвали треньорът на отбора и останалите футболисти. На дансинга на клуба се извило голо хоро, водено от самия Жоро Илиев.

Светослав Бърничканов разкри, че танците са били върху море от алкохол. По поръчка на Жоро Илиев участниците са хорото са били поливани с марков алкохол, докато танцуват, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар