Зловеща подигравка с паметта на Валя от Бургас

Зловеща подигравка с паметта на Валя от Бургас
5 (100%) 1 vote

Почернените близки на Валя от Бургас са шокирани от случващото се

Красивата медицинска сестра Валя от Бургас, чието мъртво тяло беше изхвърлено от вълните на морето, изпраща послания от Отвъдното. Почернените роднини на младата жена са шокирани от това, на което се натъкнаха преди дни.

Една от братовчедките на Валя от Бургас направи шокиращо признание пред „24 часа“. Ужасената жена разкри, че е получила картичка в социалната мрежа от профила на покойната си братовчедка. На страницата на Валя от Бургас във Фейсбук излизат картички със сърца, които според информацията там са споделени лично от нея.

Освен тях на стената на Валя от Бургас във Фейсбук са споделени и важни събития от живота на приятелите й, които са се случили след смъртта й.

Шокираната братовчедка на красавицата разказва, че е изтръпнала от ужас, когато получила нотификацията от профила на Валя от Бургас. Това се случило в малките часове на 15 октомври.

Валя от Бургас

Близките на Валя от Бургас са потресени

За подобен случай сигнализира и приятелка на покойната. Тя е получила цели 4 уведомения от профила на Валя от Бургас, сред които са споделени картинки и любовни послания от трагично загиналата медицинска сестра.

Приятелката на Валентина разкри, че за пръв път получила подобно съобщение на 2 август, след което последвали още няколко, пише ПИК.

Близките на загиналата бургазлийка са потресени от случващото се. Приятели на Валя от Бургас коментират, че зад зловещата подигравка с паметта на приятелката им стои злонамерен човек, които знае паролата й за достъп във Фейсбук. Според тях не е изключено зад всичко това да стои хакер, които дори не познава близките на загиналата Валя от Бургас.

Красавицата изчезна на 16 април тази година. Месец по-късно трупът й беше изхвърлен от морето. Въпреки версиите на близките на Валя от Бургас, които и до ден днешен не вярват, че тя се е самоубила, разследващите обявиха случая за приключен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар