Проклятие застигна Слави Трифонов

Проклятие застигна Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Истинската причина за здравословните проблеми на Слави Трифонов и неслуките в личния му живот, излезе наяве

За никого не е тайна, че Слави Трифонов страда от куп здравословни проблеми. Но това не е всичко. Освен проблеми със здравето Дългия има и проблеми в личния си живот. Въпреки напредването на възрастта си и желанието да се задоми, той все не попада на подходящата жена. Слави Трифонов е имал връзки с десетки родни красавици, но с нито една от тях не стигна до олтара. Оказа се, че причината за несгодите в личния живот на Дългия е проклетия, което тегне над него вече повече от 10 години.

Публична тайна е враждата между шоумена и Албена Вулева. Според мълвата блондинката го е проклела преди години и клетвите й са причината за нещастията, които преследват едно след друго Слави Трифонов.

Устата журналистка заведе дело преди години срещу шоумена. Искът й беше за 50 000 лева, но тя така и не получи нито стотинка. След три години влачене по съдилищата и неявяването на делата от страна на Слави Трифонов и неговия адвокат, делото беше прекратено поради изтичащ срок на давност.

Слави Трифонов

Клетвите на Албена Вулева застигнаха Слави Трифонов

Преди няколко години оператор на Албена Вулева влезе в словесен сблъсък със Слави Трифонов по време на фестивала в Албена по повод международните медийни събития. След няколко Албена Вулева не беше допусната до фитнес в хотел а Албена, тъй като Слави Трифонов в момента бил в залата.

Същинският сблъсък между Слави Трифонов и Албена Вулева беше по време на парти на Нова тв, когато сприхавият шоумен заля устата блондинка с халба бира, пише Хот арена.

Албена Вулева все още не е забравила унижението, на което Слави Трифонов я подложи. Блондинката коментира, че е очаквала подобна развръзка на делото, което заведе срещу шоумена, в предвид правосъдната система у нас.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар