Жени Калканджиева и Тачо редовно уважават Чичо Коко в Къщата на Вип Брадър!

Жени Калканджиева и съпругът й Тачо получавали малки дози от забранени вещества. Това разкрил източник, който е близък до шоуто по Нова телевизия. Шестата по хубост в света заявила, че няма да участва в предаването, ако не й се дават определени дози от веществото, което е свикнала да поема, в противен случай тя може да изпадне в криза. Красавицата поискала да бъде снабдявана с дозите регулярно.

При отсъствието на забравените вещества Жени Калканджиева ставала изключително агресивна, нападателна и се карала за дребни неща със съквартирантите от Къщата на ВИП Брадър. Мъжът й Тачо бил също пристрастен към упойващите вещества, като и той имал уговорка също да бъде снабдяван с необходимите дози периодично.

[caption id="attachment_425479" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени и Тачо получават редовно Чичо Коко в Къщата[/caption]

Според информатора шефката на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева имала тайна договорка с продуцентите на шоуто и затова приела да участва в предаването. Не е тайна, че моделката обикаляла заведенията на нощната столица двамата с мъжа си, за да се снабдяват със забранените от закона вещества.

Не се знае обаче механизма, по който на Жени Калканджиева й се предават веществата, но това е факт. Тези, които са участвали в предишните сезони на шоуто ВИП Брадър свидетелстват, че някои и от играчите също са получавали от забранените вещества, тъй като са имали неотложни нужди и са се уговаряли да бъдат снабдявани.

Припомняме, че Жени Калканджиева бе приета в болница, но от ВИП Брадър скриха за инцидента и причината. Една от версиите е, че бившата Мис България се сринала заради това, че Тачо бе изгонен от Къщата, заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Заради това Жени се сринала, но и за състоянието й помогнало и забранените вещества, които взимала. Лекарите я закрепили с лекарства и системи. Това разкриват близки до шоуто.