Евгени Минчев заминава за Великобритания възможно най-скоро!

Евгени Минчев скоро ще отлети в Лондон, за да си почине и възстанови след участието си във ВИП Брадър. Припомняме, че в шоуто по Нова телевизия той беше избран от продуцентите да оглавява заедно с естрадната прима Йорданка Христова „Политбюро” на „Образцовия дом” от социалистическия реализъм. Светският пиар се справи успешно със задачата, като част от съквартирантите двамата „колеги” запратиха в мизерията на работническото общежитие, а другите в разкоша на бароковата резиденция.

След което съквартирантите бяха събрани в Къщата. При поставянето на различните задачи Евгени Минчев продължи да се изявява като ексцентрик, когото всички слушат, раболепничат и се съобразяват с неговото мнение и настроения.

[caption id="attachment_425475" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев заминава за Англия, за да си почине от стреса в шоуто[/caption]

В Лондон светския лъв ще се срещне и вечеря с един от главните герои от култовия комедиен сериал „Ало, ало” Гай Синър, познат като лейтенант Грубер. Героят му е с различни от общоприетите предпочитания във филма. Артистът му е обещал, че ще присъства на ежегодния конкурс за „Бизнес дама на годината”, който ще се проведе на 3-ти декември в софийския хотел-ресторант „Шератон”.

С типичния си тон при излизането от шоуто на ВИП Брадър Евгени Минчев заяви, че вътре имало само псевдо звезди и единствените ВИП-ове там били Евгени Минчев и той. Пиарът на звездите сподели още, че най-много му е допаднала в Къщата милионерската наследница Ели Гигова. Дори си направили един далъг уикенд в Париж, след като шоуто свърши. Те много често си беседвали на различни интелектуални теми на френски език, които разговори не били изпъчвани, защото нямало интрига.

Евгени Минчев каза още, че е готов да отиде на бар с Елена Кучкова и да покани танцьора Атанас Месечков да танцува да 25-то издание на успелите дами в бизнеса. Той обаче е категоричен, че няма да продължи приятелството си в естрадната прима Йорданка Христова извън Къщата. За него тя е била една дребнава и властна жена, която се прави навън звезда, но истината е друга. Той е категоричен, че на улицата няма да я поздрави и тя много го била разочаровала.