Майката на Тачо разказа непознати неща за сина си!

Бурен исъздаващ екстремни ядове. Така описа своя майката на Тачо- Рина Манова пред зрителите на Нова телевизия. Тя сподели още в ефир, че въпреки че бил доста вироглав и действал импулсивно, той имало огромно сърце, което пленявало хората. Родителите на съпругът на Шестата по хубост са в Испания, където развиват собствен бизнес.

Мъжът на Жени Калканджиева се показа в различни светлини, докато е квартирант в Къщата на ВИП Брадър този сезон. Според Тачо майка му и неговата съпруга имали доста общи черти и това е една от причините той да е привлечен от Жени. Двамата се женят преди около десетина години и от брака си имат едно момче- малкия Жорко. Любовта им е бурна, излизаща от рамките на стандарта и рутината, но въпреки трусовете те най-вероятно са създадени един за друг.

[caption id="attachment_425470" align="alignright" width="225"]Тачо Майката на Тачо разкри много неща за него и Жени Калканджиева[/caption]

Майката на Тачо разкри още, че за сватбата с избраницата на сърцето си нейния син й съобщил с писмо.

Припомняме, че Тачо бе изгонен от Къщата на ВИП Брадър заради плесницата, която удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Двамата са имали няколко месечна връзка, когато бракът му с Жени е бил нестабилен и раздиран от кавги и скандали. В Къщата съпрузите имат възможност да укрепят семейството си и да разберат дали да продължат заедно или окончателно да се разделят. Последната мисия, с която ги натовари Големия брат особено пасна на Тачо в ролята на „Диктаторът” и неговата жена-диктаторшата.

Шефката на модна агенция „Висаж” напълно се сля с ролята на властната съпруга на вожда, който наказва и вкарва в затвор и за най-малкото неподчинение. Те трябваше да оберат негативите на своите съквартиранти дотолкова, че на следващите елиминации да съберат най-голям брой отрицателен вот. Задачата се провали от неподчинението най-вече на Камелия Воче и Зорница Линдарева. ВИП Брадър наказа бунта им с бюджет от сто лева на седмица.

След което отново даде тайно шанс на семейството на Жени и Тачо, вече като „недолюбвани водачи”. Но те трябва с истинските си имена отново да взривят и шокират с действията си толкова останалите, че да искат да ги изгонят отново. Какво ще стане ще видим утре вечер на елиминациите на съквартирантите.