Зорница Линдарева е пренасочила усилията си към друг богаташ

Тайният любовник на скандалната манекенка Зорница Линдарева изплува на бял свят.

Покрай участието й във ВИП Брадър, личният й живот бе изваден на показ. Златотърсачката Зорница Линдарева, която си спечели „приза” разбивачка на семейства е връхлетяла на поредния богаташ с мощен сикилонов скок. Манекенката придобила популярност като любовницата на Стефан Манов-Начо за ужас на Жени Калканджиева, сега вероятно ще остави семейството намира, тъй като от известно време е пренасочила енергията си към въпросния таен любовник. Носи се мълвата, че става въпрос за мъж с прякор Иво Редбула, твърди „Всеки ден”.

[caption id="attachment_425462" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева е пренасочила усилията си към друг богаташ Зорница Линдарева е пренасочила усилията си към друг богаташ[/caption]

Новото креватно завоевание на Зорница Линдарева не е сред актуалните столични тарикати и поради тази причина за него не се знае много. Това, което се знае за него е, че е предприемач и представител на световната марка, който е превърнал енергийната напитка в „Ред Бул" една от познатите у нас. Личният му живот обаче остава далеч от клюкарските хроники. Все пак става ясно, че зад прякора на новата изгора на манекенката Зорница Линдарева се крие Ивайло Тодоров. Именно той е човекът, който започна да внася енергийната напитка в страната ни преди 15 години. Преди известно време медиите писаха за него, че през 2000 година е направил опит да уреди българско турне за фолк иконата на Балканите – Лепа Брена.

На този етап обаче не е ясно с какъв бизнес се занимава новото завоевание на Зорница Линдарева, тъй като от 2007 година „Red Bull" има нов дистрибутор. Факт е, че по някакъв начин успява да поддържа приличното състояние на банковите си сметки. Прави впечатление, че след катаклизмите, които претърпя любовното трио – Зорница Линдарева, Жени Калканджиева и Тачо, сега нещата при семейството процъфтяват. След като Тачо подари пръстен на Жени стана ясно, че е планирал и романтична екскурзия до Доминиканската република. Известната двойка ще бъде придружавана и от група стари приятели, пише pik.bg.