Скандалната дама Зорница Линдарева, чието лице стана известно от ВИП Брадър, си вадила ребра

Сериозно посегателство върху собствената си природа е извършила Зорница Линдарева през 10-те години, през които е премоделирала тялото си от трътлеста дебелана до стройна жена с манекенски мерки – пише „Уикенд”. Като ученичка тя нямала нищо общо с настоящата си визия. Младото момиче развило огромни комплекси от едрото си телосложение и искрено завиждала на по-слабите си съученички. Свидетели твърдят, че тежала около 90 кг. След като станала пълнолетна обаче решила, че е време да подеме операцията „Кръцни-срежи”. Маратонът из столичните пластични клиники започнал с поставянето на силикон, който към настоящия момент е с изтичащ срок на годност. За това призна самата Зорница Линдарева в Къщата на ВИП Брадър. Тунингът на бюста й струвал 4500 евро. Сметката платила майка й, ако се вярва на думите на манекенката, че родителката й е спонсорирала уголемяването на гърдите й.

[caption id="attachment_425450" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева преди и сега[/caption]

Съседите й от кв. „Люлин” обаче имат друга версия за източника на финансиране на пластичните интервенции. Когато била на 20 години, Зорница Линдарева завъдила богато арабско гадже. Макар да си падал по по-пълнички, чужденецът й уйдисал на акъла да се подложи на операция за моделиране на талията. До въпросната процедура са прибягвали не една и две родни знаменитости – отбелязва изданието. Както говорят, първата от тях е попдивата Глория. „Зорница си имаше талия, която след отслабването почти не се промени като обиколка. Тя обаче намери решение и затова легна под скалпела, за да й отстранят плаващите ребра. Тогавашното й гадже, арабинът, плати някъде около 3500 – 4000 евро за интервенцията” – твърдят осведомени жители на най-населения столичен квартал. За първи път името на Зорница Линдарева се завъртя в публичното пространство покрай връзката й с мъжа на Жени Калканджиева – Тачо. След като ВИП Брадър я дава всяка вечер на малкия екран, амбициозната дама доби още по-голяма известност.