Смъртта на Мисти Ъпам е страшно загадъчна!

Мисти Ъпам бе открита мъртва край предградие на Вашивгтон в Америка. 32-годишната холивудска актриса изчезна на 6-ти октомври и баща й беше подал сигнал за изчезването й в полицията. Тялото на жената е открито в гориста местност от приятели на семейството, кито са участвали в издирването й.

Бащата на актрисата прекарал инсулт и тя дошла да се грижи за него. Но при подаване на показанията си родителят съобщил, че щерка му е страдала от депресия и не си е пиела лекарствата. Мисти Ъпам била болна и от биполярно разстройство и изпитвала определена тревожност вследствие болестта си, съобщава Би Би Си, цитирано от Бгнес.

[caption id="attachment_425422" align="alignright" width="300"]Мисти Ъпам Смъртта на Мисти Ъпам е страшно мистериозна[/caption]

32-годишната звезда е известна с ролята си на Лайла във филма „Замръзнала река”. Героинята на индианското момиче й донесе награда за поддържаща роля. 32-годишната брюнетка е участвала още в лентите „Джанго без окови”, „Резерватът” и „Властелинът на легендите”.

Все по-упорито се говори, че в Холивуд има прокълнати филми, чиито герои умират по мистериозни начини. За няколко години починали доста актисти, взели участие във филма „Полтъргайст” на Стивън Спилбърг. Лентата разказва за мамиченце, преследвано от демони. Първи умира актрисата Диминик Дюн, която играела сестрата на малкото момиче от филма. Другите участници намират смъртта си почти при мистериозни обстоятелства или от заболявания, които при нормални обстоятелства не водят до смърт, като например грип.

Страховита слава има и филма „Гарванът”. Синът на Брус Рий- Брендън, който участва в него умира при печални обстоятелства. Героят му е застрелян, но с истински куршуми. Загива и каскадьора. Проклятието на филма „Супурмен” също е известно. Много от главните изпълнители на ролята са или мъртви, или преживели семейни трагедии. Смята се, че филма е урочасан от създателите му, които били недоволни от малкото пари, които получили за авторските си права.

Все по-упорито се шушука, че и филма, в който е участвала 32-годишната Мисти Ъпам има печалната слава на по-горе споменатите холивудски ленти.