Тачо подготвя изненада за Калканджиева веднага след излизането им от Къщата

Тачо ще изненада приятно Евгения Калканджиева след излизането им Къщата. Той е решил да зарадва половинка след приключването на участието им формата. Тачо вече е резирвирал екзотична почивка за него и съпругата му, където ще релаксират след стреса, на който бяха подложени в шоуто.

Докато беше навън, Тачо е резервирал почивка до Доминикана. Звездната двойка ще замине на почивка веднага след излизането си от шоуто. Според запознати, туроператорът е направил голяма отстъпка на Тачо, тъй като иска той да рекламира почивките му.

Тачо е платил 5 000 лева за едноседмична почивка в Доминикана. В цената е включен престой в хотел на база "ол инклузив", както и самолетните билети. Семейството ще замине на почивка с друга звездна двойка.

[caption id="attachment_425400" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо е резервирал почивка до Доминикана[/caption]

Голяма част от лятото Калканджиева прекара по родното Черноморие. Въпреки, че не е почитател на курорта Слънчев бряг и от 10 години не беше ходила там, това лято миската прекара няколко дни на яхта до "Какао бийч" заедно с Тачо и сина им. Поводът за това беше рождения ден на миската Наталия Милкова, с която Евгения Калканджиева е близка приятелка.

Моделката отпразнува рождения си ден на яхтата "Азимут", която е една от най-луксозните у нас.

Калканджиева предпочита да почива на по-спокойни места. Неслучайно сред любимите й летни курорти у нас са Лозенец и къмпинг "Градина", където тя обича да почива лятото, пише Всеки ден.

Какво ще случи между Тачо и Калканджиева, предстои да разберем. Неверният съпруг на модната шефка се завърна в Къщата с годежен пръстен. Той сподели, че Жени Калканджиева никога досега не е имала годежен пръстен от него. Тачо заяви, че влиза отново е Къщата, за да направи това, което не е имал възможност да направи преди.