Тачо с изненада за Калканджиева

Тачо с изненада за Калканджиева
5 (100%) 1 vote

Тачо подготвя изненада за Калканджиева веднага след излизането им от Къщата

Тачо ще изненада приятно Евгения Калканджиева след излизането им Къщата. Той е решил да зарадва половинка след приключването на участието им формата. Тачо вече е резирвирал екзотична почивка за него и съпругата му, където ще релаксират след стреса, на който бяха подложени в шоуто.

Докато беше навън, Тачо е резервирал почивка до Доминикана. Звездната двойка ще замине на почивка веднага след излизането си от шоуто. Според запознати, туроператорът е направил голяма отстъпка на Тачо, тъй като иска той да рекламира почивките му.

Тачо е платил 5 000 лева за едноседмична почивка в Доминикана. В цената е включен престой в хотел на база „ол инклузив“, както и самолетните билети. Семейството ще замине на почивка с друга звездна двойка.

Тачо

Тачо е резервирал почивка до Доминикана

Голяма част от лятото Калканджиева прекара по родното Черноморие. Въпреки, че не е почитател на курорта Слънчев бряг и от 10 години не беше ходила там, това лято миската прекара няколко дни на яхта до „Какао бийч“ заедно с Тачо и сина им. Поводът за това беше рождения ден на миската Наталия Милкова, с която Евгения Калканджиева е близка приятелка.

Моделката отпразнува рождения си ден на яхтата „Азимут“, която е една от най-луксозните у нас.

Калканджиева предпочита да почива на по-спокойни места. Неслучайно сред любимите й летни курорти у нас са Лозенец и къмпинг „Градина“, където тя обича да почива лятото, пише Всеки ден.

Какво ще случи между Тачо и Калканджиева, предстои да разберем. Неверният съпруг на модната шефка се завърна в Къщата с годежен пръстен. Той сподели, че Жени Калканджиева никога досега не е имала годежен пръстен от него. Тачо заяви, че влиза отново е Къщата, за да направи това, което не е имал възможност да направи преди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар