Интригата между участниците в любовния триъгълник Тачо- Егения Калканджиева- Зорница Линдарева се заплита още повече

Продуцентите на ВИП Брадър върнаха Тачо във формата с една единствена цел и тя е да вдигнат рейтинга си. За целта те са подготвили сценарий за развитието на събитията в основната интрига, около която се върти сюжета на ВИП Брадър този сезон.

Тачо е приел предложението на продуцентите да се завърне във формата с цел да си прибере хонорара от 40 000 лева. Съпругът на Калканджиева се зарадвал много, когато продуцентите го потърсили с предложение да се върне в Къщата. Без много да мисли, той подписал новия си договор с предаването. Тачо дори не обърнал внимание на написаното с по-дребен шрифт, а именно че трябва да поиска прошка от Жени и да й подари пръстен. Дори репликите му към миската са му били предварително дадени от сценаристите и той просто е трябвало да ги запомни.

[caption id="attachment_425397" align="alignright" width="300"]Тачо Интригата между Тачо, Калканджиева и Зорница Линдарева се заплита още повече[/caption]

Тачо се превърна в любим герой не само за зрителите, но и за останалите съквартиранти. Затова Биг Брадър реши да му постави като задача участието в още една мисия. Тачо влезе в ролята на генерал и диктатор със задачата да накара останалите съквартиранти да ги намразят.

И докато Тачо има мисията да се прави на влюбен в Калканджиева и да накара съквартирантите си да го намразят, то мисията на Зорница Линдарева ще бъде да го саботира, научи "168 часа".

Тачо дори и не подозира, че междувременно продуцентите ще дадат мисия и на Зорница Линдарева, която ще трябва да направи всичко възможно да саботира изпълнението на неговата мисия.

Както винаги, задачата на скандалната моделка ще бъде да изнерви Тачо и да го провокира. Затова Биг Брадър ще й нареди да се превърне буквално в сянка на Тачо, пише Хот арена.