Диляна Попова изпадна в истерия

Диляна Попова изпадна в истерия
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова се страхува за малкия Борил

Диляна Попова се страхува за сигурността на малкия Борил. Параноя обзе моделката, която наскоро стана майка. Диляна Попова е силно притеснена да не се случи нещо лошо със сина й. Красавицата, която забременя от Асен Блатечки, още по време на бременността си се сблъска със злобата и негативното отношение на околните към нея. Причина за това стана връзка й с Асен Блатечки и факта, че тя ще го дари с наследник.

Диляна Попова се страхува да не я застигне черно проклятие. Синеоката красавица хукна по врачки и манастири. Тя вече е обиколила всички църкви и манастири, намиращи се в околностите на столицата, за да се снабди с амулети за защита на сина си.

Диляна Попова

Диляна Попова хукна по врачки

Любимата на Асен Блатечки е окичила и стени в дома си с най-различни амулети, които вярва, че ще я предпазят от тъмни сили. Диляна Попова е отделила в новия си дом и специално кътче за икони и кандило.

Моделката започнала да си въобразява, че когато е навън с Борил, непознати хора я следят. Това стана причината тя да поиска от Асен Блатечки да й наеме охрана. В момента Диляна Попова не прави и крачка без двамата си гардове.

Параноята й стигнала до там, че тя започнала да си въобразява, че непознати мъже я преследват, разкриха нейни приятели.

Може би причината за параноята на Диляна Попова е фактът, че Асен Блатечки постоянно отсъства и тя сама се грижи за сина им. Актьорът е ангажиран с новите си проекти и почти не се прибира у дома. Той прекарва едва няколко часа от денонощието в апартамента, който купи за Диляна Попова и Борил, пише Всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова изпадна в истерия”

  1. Росица Иванова

    окт. 17. 2014

    Който гради щастието си на гърба на чуждото нещастие така се страхува , господ всичко вижда – забавя но не забравя..

Добавете коментар