Мая Манолова се стяга за сватба

Мая Манолова се готви за сватба. Радостното събитие ще се случи много скоро в семейството на червената депутатка. Нейната единствена наследница Ралица Манолова се сгоди. Младата дама е получила предложение за брак от дългогодишния си приятел, което с удоволствие е приела.

Зетът на Мая Манолова изчакал да минат изборите и едва след това предложил брак на любимата си. Причината за това била, че щерката на Мая Манолова било ангажирана с предизборната кампания в избирателния район на социалистката. Приятелят на Ралица Манолова искал тя да се наслади напълно на момента и за това изчаквал подходящия момент.

Наследницата на Мая Манолова вече се похвали във Фейсбук. Щастливата младоженка показа годежния си пръстен. Щерката на червената депутатка е завършила икономика в престижен университет в Германия. След завръщането си в България тя започна работа в голяма международна фирма, занимаваща се с внос и износ.

[caption id="attachment_425391" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова се стяга за сватба[/caption]

В момента дъщерята на Мая Манолова работа в социалното министерство. Освен това тя се занимава активно и с политика. Младата дама беше ангажирана с предизборната кампания в избирателния район на Мая Манолова.

Ралица Манолова е единствено дете за Мая Манолова, което тя има от брака с бившия си съпруг Милен Манолов. Депутатката е на седмото небе от щастие. Тя е много щастлива, че дъщеря й е открила подходящия мъж.

Зетът на Мая Манолова е родом от Кюстендил. Той е завършил УНСС. В момента работи в голяма форма в столицата. Той и щерката на Мая Манолова се познават от години. Връзката им започнала веднага след завръщането на Ралица Манолова в родината. От една година отношенията им са по-сериозни, споделят приятели на двойката.

Близки на Мая Манолова определят Ралица и бъдещият й съпруг като лъчезарна двойка, която се обича много, пише Всеки ден.