Тризначките са категорични, че това е само клюка

Пикантна тайна за тризначките от Биг Брадър – Вяра, Надежда и Любов шества напоследък из мрежата.

Огнените благоевградчанки, които успяха да разбунят обществения дух още с първата си поява на екран, този път взривиха обществото. Оказва се, че тризначките си падат по предлагането на нежност срещу заплащане. Очевидно скандалните тризначки са намерили доста лесен начин да си уредят джобните. Мълвата носи, че са готови да развличат всеки мераклия срещу скромната сума от 70 лева на час. Ако нямате предпочитания към някоя от тях и си ги поръчате на куп, триото минава на промоция – 170 лева за час.

[caption id="attachment_425381" align="alignright" width="300"]Тризначките са категорични, че това е само клюка Тризначките са категорични, че това е само клюка[/caption]

Популярните тризначки се хвалели в обявата си, че са големи тигрици, готови са на всичко и няма забранени неща за тях, пише ''Всеки ден''. Съседите на скандалното трио са забелязали, че от известно време насам Вяра, Надежда и Любов го раздават големи баровки. Те се кипрят със скъпи дамски чанти, по цял ден се разхождат из лъскави барове и кафенета, возят се на луксозни коли… Съседите им недоумяват как е възможно да си осигуряват такъв висок стандарт на живот при положение, че не работят. Из Благоевград се шушука, че се глезят като истински принцеси, тъй като са се захванали с най-древната професия.

На този етап тризначките категорично отричат да са пускали подобна обява в мрежата. Запознати обаче припомнят, че Вяра, Надежда и Любов и друг път са стигали до подобни изцепки да продават ласките си. И до днес една от най-обсъжданите им изяви остава горещата фотосесия в известно списание за мъже. Да не говорим, че в последния сезон на ВИП Брадър, в който те взеха участие, успяха да сътворят много повече от това да вдигат скандали, което очевидно им идва отвътре, пише pik.bg. Преди време тризначките направиха опит да влязат в политическия живот на страната. От известно време насам те са членове на ГЕРБ и полагат неимоверни усилия да докажат колко са помъдрели от времето, в което бяха във ВИП Брадър.