Клиентът на Макдоналдс едва не припаднал след откритието!

Умряла мишка намерил канадски жител в кафе, което си купил от Макдоналдс. От веригата за бързо хранене Рон Чориас непрекъснато си купувал в картонената чаша ароматното кафе и се наслаждавал на вкуса и аромата му. До деня, в който като отворил капачката и видял муцуната на гризача. След като се ужасил на картинката, мъжът изпитал невероятни болки в стомаха и бързи позивни за повръщане.

Жителят на град Фредериктън в Канада не бил се натъквал на подобно нещо досега. След като открил „находката” от закусвалнята Макдоналдс направили бърза инвентаризация, но не открил никакви следи от други представители на мишия род. Сигналът, подаден до Министерството на здравеопазването също не намерил никакви следи от мишки в заведението за бързо хранене Макдоналдс.

[caption id="attachment_425366" align="alignright" width="300"]Макдоналдс Тази гнус откриха в кафето на Макдоналдс[/caption]

В тези ресторанти клиенти се натъкнали и на други чудесии. Преди известно време отново клиент, канадец открил в чашата си с кафе огромна хлебарка. Въпреки бързата намеса на служителите и техните мигновени реакции от отвратителните насекоми нямало и следа.

От противните вредители не са застраховани и уличните кафе автомати. Много често потребители са се възмущавали, че съоръженията стават развъдник на вредните насекоми, които сеят различни болести и зарази.

Здравни инспектори обясняват, че машината за кафе в Макдоналдс е топло, влажно място, където има сладко в изобилие и затова то лесно може да стане развъдник на хлебарките. Привлекателна е и водата в тях, защото се налива в бидони и престоява. По този начин те лесно могат да станат развъдник на бактерии, които също привличат хлебарките.