Слави Трифонов се подигра с Борис Солтарийски, който призна, че не го е очаквал!

Борис Солтарийски е бесен на Слави Трифонов. Беквокалистът на Ку-ку бенд, който насторо вдигна сватба с любимата си Аделина Димитрова и вече е щастлив татко на новородено, не може да повярва на това, което направи Слави Трифонов.

Борис Солтарийски бил шокиран дотам, че не си правил труда да си държи устата затворена, а бълвал змии и гущери пред колегите си в телевизията. Причина за яда и огорчението му е фактът, че Слави Трифонов не му дал и стотинка за сватбата и раждането на детето му. Докато почти докрая Борис Солтарийски вярвал, че за старта на новия си семеен живот ще получи от Слави Трифонов поне 10 бона.

[caption id="attachment_425350" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Борис Солтарийски смята, че Слави Трифонов го е подиграл[/caption]

Е да, ама сметките му се оказаха криви. Слави Трифонов не стига, че не му дал и лев, ами отбил номера и минал с един подарък и за сватбата, и за раждането на наследника на Солтарийски. А подаръкът се състоял от картина /разбира се не уникат за милиони/ и сладка картичка с мило пожелание.

Тъкмо тази картичка обаче взривила Борис Солтарийски, който приел дара на Слави Трифонов като изключителна подигравка и обида. Днес певецът е изпаднал в силно колебание и се съветва с жена си Аделина Димитрова дали да продължи да работи в "Шоуто на Слави", или да напусне скоропостижно.

"Борката е съсипан, защото открай време той чувства, че е последният човек от Ку-ку бенд, когото Слави Трифонов уважава. Разбира се, той не иска да се мери с Цветан Недялков, с Годжи или с Евгени Димитров - Маестрото, които са дългогодишни и най-добри приятели на Дългия, но се чувства като последна дупка на кавала. А и самите зрители отлично знаят, че Солтарийски е този, с когото Слави се бъзика най-заядливо в шоуто и го е наричал с всякакви обидни епитети", коментират служители на Би Ти Ви.

А с последния удар на Слави Трифонов - картичката с пожелания, вместо хонорар, чашата на търпението му преляла. Тепърва ще разберем обаче дали младата майка Аделина Димитрова ще се съгласи мъжът й да рискува семейния бюджет заради едната си гордост.